• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare mendoni se: nuk duhej te kishte ndodhur ne jeten tuaj?

E verteta eshte se shume gjera do doja mos te kishin ndodhur,po ja qe ndodhin,keshtu eshte nerthurur jetea dhe jeten jetoje ashtu si te vjen.

• Përqafime
Reactions: .
Gjdo gjë ndodh për një arsye diçka na lumturon e diçka na gëzon.
Unë nuk do ndryshoja asgjë.
Nga të gjitha ato që ndodhin unë marr më të miren.
Ajo çfarë nuk do doja të shikoja unë do ishte të shikoja personat e zemres time në situat të keqe dhe të mos mundja të bëja asgjë dhe jo se nuk do doja por ndonjjer janë disa gjëra që nuk i ndryshon dot.
Çfarë është e shkruar nuk e ndryshojmë dot por duhet ti pranojmë dhe ta ecim përpara.???

Gjdo gjë ndodh për një arsye diçka na lumturon e diçka na gëzon.
Unë nuk do ndryshoja asgjë.
Nga të gjitha ato që ndodhin unë marr më të miren.
Ajo çfarë nuk do doja të shikoja unë do ishte të shikoja personat e zemres time në situat të keqe dhe të mos mundja të bëja asgjë dhe jo se nuk do doja por ndonjjer janë disa gjëra që nuk i ndryshon dot.
Çfarë është e shkruar nuk e ndryshojmë dot por duhet ti pranojmë dhe ta ecim përpara.???
Po yll edhe un kto i dij e i pranoj por humbja e Mamit ste le te shofish shum para sepse uroj mos ta pervosh kurr aq me keq ne mosh mos te them femij.

Po yll edhe un kto i dij e i pranoj por humbja e Mamit ste le te shofish shum para sepse uroj mos ta pervosh kurr aq me keq ne mosh mos te them femij.
Të kuptoj shumë mirë nuk besoj se ka dhimbje më të madhe, as nuk e di asnji dhimbjen që përjeton ti.
E di edhe që dhimbja nuk ikën por ne mësohemi me të ???
Të gjithë kalimtar jemi.
E di që edhe mungesa e saj të dhemb pafund shumë. E di se ke të afrmit e tu dhe ke shum njerz pranë pêr ktë jam shum e sigurt
Nuk dua të bëj intersanten poor po ta rithem që nëse dêshiron do të lexoja dhe pse jo të kēshilloja aq sa di unë ndoshta nuk jam një këshilluese e mirë por jam një lexuese e mirë ????

Të kuptoj shumë mirë nuk besoj se ka dhimbje më të madhe, as nuk e di asnji dhimbjen që përjeton ti.
E di edhe që dhimbja nuk ikën por ne mësohemi me të ???
Të gjithë kalimtar jemi.
E di që edhe mungesa e saj të dhemb pafund shumë. E di se ke të afrmit e tu dhe ke shum njerz pranë pêr ktë jam shum e sigurt
Nuk dua të bëj intersanten poor po ta rithem që nëse dêshiron do të lexoja dhe pse jo të kēshilloja aq sa di unë ndoshta nuk jam një këshilluese e mirë por jam një lexuese e mirë ????
E qmoj dhe vlersoj mbaje mend ket xhan shummmmm faleminderit ?????

Back
Lartë