Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lere vjeren tani ... ka munxi m fol pak imbox bashk ? du me te then dickadhe ai me ka dashur shume.por nuk jeton me
Edhe kte e ka thene mi ? ????Mjer cuni n dor kujt ka ra![]()
Bane prove po sti preva veshtVallaj un skm vjerr akoma po kur te kem o do e hedh o do m hedhi prej ballkoni njona nga kto dyjat esht ????????
Hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahhaha rri urt se ti hodha micat prej shkallesh ???Bane prove po sti preva vesht![]()
Micat hedhi se nuk i gjen gja po me vjerren kujdes gahahhaHahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahhaha rri urt se ti hodha micat prej shkallesh ???
E mo mir se sdo jet mami jot po he ???Micat hedhi se nuk i gjen gja po me vjerren kujdes gahahha
Ah cdo jet me fat ajo mami immm do mburret shife ca dhendrri t bukur kam ??????Ehhh ka dal tu mburr ke grate e lagjes ska dhander me tbukur se dhendri im...kam ra ne hall se mdun gjitha tashi![]()
Hë me,ti a ke degju gjë pas dere ???