• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare mendon vjerra per ty?

??????
Normal do shijoj jeten time vjerra i hongri cairet e veta.??????
Te them dicka dhe eshte vertetuar boterisht,
Sado ta respektosh sado afer ti rrish e tjera tjera,
Vjerra kurr ste bohet nene. Dhe te thojnkush te doj e imja jo e imja jo i ka provu jeta dhe eshte e vertet.
Dakort jam se do te shikoj mir me djalin e saj por thell thell vjerra eshte xheloze. Ky eshte mendimi im dhe se ndryshoj.
????

??????
Normal do shijoj jeten time vjerra i hongri cairet e veta.??????
Te them dicka dhe eshte vertetuar boterisht,
Sado ta respektosh sado afer ti rrish e tjera tjera,
Vjerra kurr ste bohet nene. Dhe te thojnkush te doj e imja jo e imja jo i ka provu jeta dhe eshte e vertet.
Dakort jam se do te shikoj mir me djalin e saj por thell thell vjerra eshte xheloze. Ky eshte mendimi im dhe se ndryshoj.
????
Asnjeher nuk behen bashk ??

Ahahahahahahahahahaahahha ne fakt kjo tem na takonte neve gocave ta hapnim meqe e hapenti na eccc tani na thuaj me vjerrr je apo pa vjerr.
?????????

Ahahahahahahahahahaahahha ne fakt kjo tem na takonte neve gocave ta hapnim meqe e hapenti na eccc tani na thuaj me vjerrr je apo pa vjerr.
?????????
??? Pa vjerr po kam degju shum pranaj hahaha e hapa ket tem me qe eshte dhe tema ime e par thash te beja dhe un nji her si keto anonimet ???

Sdi vjerra ppr grat e lagjes thon je andrra cdo vjerre per dhander shpie :p

vjehrra ime vdes per mu prz..me mban ne pellembe te dores..kurse une kur te behem vjeherr e di qe do behem shtrige.se sdo ket nuse per cunat e mi..???

Un skam akoma burr jo tkem vjehrrer.
Nejse me siguri do thot:-"Biri nenes time nuk e dija se shtriga e salemit qenka gjall".
Tkeqen nena ma mir te rrije vetem sesa te merrje 1 shtrig te till per grua :p.

Back
Lartë