• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë kujtimesh keni nga gjimnazi ?

Per mua gjimnazi ka qene si burg.
Me meshkujt shkoja mire,kurse me femrat cope-cope.
Vetem lexoja nuk dilja ngaqe nuk kisha shoqe.
Jetmira qe eshte sot eshte ndryshe nga ajo qe ishte ateher.

Shume kujtime te mira e te keqia!
Thashethemet ishin ne kulmin e lulezimit...
Xhelozia per shoqen me te mire dhe te bukur gjithashtu!
Dy fenomene qe nuk i harroj kurre!

kam kujtime te bukura nga i gjith shkollimi prej si e vogel deri ne studime, ishte kohe pa brenga me shoqeri te mire multikulturele jam knaqur.
Akoma mbaj Kontakt me ca prej tyre edhe pse nuk takohemi shpesh ama edhe pas vitesh na kryqezohen rruget serisht dhe eshte ndjenje e mrekullushme kur i takon sikur ta heqin nje stres.

Një bllok dedikimesh :p

3 te dashurat mrena klases dhe all girls qe mkishin fixim ????????? kthehuuuuu koheeee ?????????

• Kiss
Reactions: Iva
Tani do e bej se ne ate kohe kaloje nga tetevjecarja direkt tek Kristali dhe merrje doktorature, do ti qe vjen nje kohe kur thua po mire ore une be tere keto tituj shkencore si nuk e bera edhe gjimnazin e te fle mendjen qe mos me heq me njeri nga puna. :D

Sa kujtime te bukura kam nga gjimnazi sikur te kisha mundesi e kthehesha e nje here

Vari esht gjimnazit
VEc oret e lena
2 or msimi sjam nklas
Pastaj edhe aj cuni perball klases time I bukur
Pastaj karantina,smaj men gjo

Eh, eshte koha kur vellai ngeli ne klase dhe erdhi tek klasa ime?
Mo mire te kisha vdek?
Si kishte tregu as mamit?po i kishte thy xhamin e shpise mesuesit dhe ai e ngeli edhe ne vjeshte?
Kur shkova ne shpi i tregova mamit, desh i ra te fikt prz?
Qysh ate dite une do kisha kujdes edhe kur te qeshja edhe kur te flisja se e kisha ne klase vellain?
Keshtu qe, me mire s' po du me e kujtu?

Eh, eshte koha kur vellai ngeli ne klase dhe erdhi tek klasa ime?
Mo mire te kisha vdek?
Si kishte tregu as mamit?po i kishte thy xhamin e shpise mesuesit dhe ai e ngeli edhe ne vjeshte?
Kur shkova ne shpi i tregova mamit, desh i ra te fikt prz?
Qysh ate dite une do kisha kujdes edhe kur te qeshja edhe kur te flisja se e kisha ne klase vellain?
Keshtu qe, me mire s' po du me e kujtu?
Edhe mu gjimnazin ku jam tn,nese sdo kishte ik cuni xhaxhit jashte do isha me 1 klase ?
PAstaj duhej më pas kujdes si flisja?

• Kiss
Reactions: .
Edhe mu gjimnazin ku jam tn,nese sdo kishte ik cuni xhaxhit jashte do isha me 1 klase ?
PAstaj duhej më pas kujdes si flisja?
Paske shpetu, se nuk ka gjo mo te keqe prz, edhe kur dilnim me klasen ti ik shpi thoshte vellai im se kur folin keq cunat, zihem une kur je ti??
Sdu me e kujtu prz☹️

Paske shpetu, se nuk ka gjo mo te keqe prz, edhe kur dilnim me klasen ti ik shpi thoshte vellai im se kur folin keq cunat, zihem une kur je ti??
Sdu me e kujtu prz☹
Ah pz un kur e kisha vllain nshkoll dikur,mthonte mos dil Mnga klasa
SMe lite?

Shum gjona te bukura eshte koha kur te duket vetja qe i modh duket sikur ke kap qillin me dore u vishja u krefja floket me gjel thiken nbrez hekrin te conta nores qe gjasme jam i keq o jet ? me kalamoj te shpif thojn msuset edhe drejtori shkolles qe ka qen asokohe qe kan qen brez i prapt por si ato ska thojn. Akoma sot per ne. Ikshim te gjith gjimnazet e tjer duke gjujt goca kush vinte te ne hante shkopa kokes me egoista ska pas ? dilte nai njona qe devijonte skishim ci bojshim ? gjoja me e bukur qe sdo harroj kan qen eskursionet edhe provimet qe une nuk hyja kurr ? boja si profesor drejtorin e kishte rrit gjyshja ime gjysmat e msuseve ishin rrit. Me pleqt e mi amon vetem ik mthoshin tbojm msim se nuk boja gjo un por tjeret u ingranonin prz koh qe svin kurr sepse ishim edhe shok qe ishim rrit bashke skishte burr none me hy nmee nga klasa me are deri vit 4 edhe deri sot jemi prap bashke te shperndare neper bote por jemi me zemer me njoni tjetrrin ? shoqni e rrafme me voj me ufull jo auiu ?? ka shum historina qe do koh me i thon avash avsh avash mthot nji msuse ijer do mcosh deri spital se ishte pa qef une kisha makine po mi i thash por ka qen e keqe shum pise edhe duke e cu spital e lash te veterineri ?

@BlacK_OpiuM Po kur kishim feste, boll nejtem thoshte, me binte mu ne shpi e ikte prap?
Qyyy sa mu kujtun keto gjona se di si i fol une vellait akoma prz??

Nuk vijnë më ato kohë
Isha lidere e grupit
E preferuara e mësueses së Letërsisë..
Nxënëse me vullnet dhe shembullore..
Kishte simpati të para, rrëfime , shoqëri të pastra, zhgaravina në banka, ankth në provime, matura e gjithçka që nuk kthehet më pas.
Kam 10 albume me foto të 4 viteve të gjimnazit, do jepja çdo gjë ti përjetoja e një herë.

Back
Lartë