Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dhe ca shoqe të miraNjë bllok dedikimesh![]()
Edhe mu gjimnazin ku jam tn,nese sdo kishte ik cuni xhaxhit jashte do isha me 1 klase ?Eh, eshte koha kur vellai ngeli ne klase dhe erdhi tek klasa ime?
Mo mire te kisha vdek?
Si kishte tregu as mamit?po i kishte thy xhamin e shpise mesuesit dhe ai e ngeli edhe ne vjeshte?
Kur shkova ne shpi i tregova mamit, desh i ra te fikt prz?
Qysh ate dite une do kisha kujdes edhe kur te qeshja edhe kur te flisja se e kisha ne klase vellain?
Keshtu qe, me mire s' po du me e kujtu?
Paske shpetu, se nuk ka gjo mo te keqe prz, edhe kur dilnim me klasen ti ik shpi thoshte vellai im se kur folin keq cunat, zihem une kur je ti??Edhe mu gjimnazin ku jam tn,nese sdo kishte ik cuni xhaxhit jashte do isha me 1 klase ?
PAstaj duhej më pas kujdes si flisja?
Ah pz un kur e kisha vllain nshkoll dikur,mthonte mos dil Mnga klasaPaske shpetu, se nuk ka gjo mo te keqe prz, edhe kur dilnim me klasen ti ik shpi thoshte vellai im se kur folin keq cunat, zihem une kur je ti??
Sdu me e kujtu prz☹
Vllain tim e kam me keq se tanin per kshu punesh?@BlacK_OpiuM Po kur kishim feste, boll nejtem thoshte, me binte mu ne shpi e ikte prap?
Qyyy sa mu kujtun keto gjona se di si i fol une vellait akoma prz??