• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Analizes*
Virtualitet*
?
Cdo llaf qe shkruan njeriu ka nje domethenje, dhe keto qe shkruan ti psh tregojne Arrogancen e nje femre te trishtuar qe ne Realitet eshte tjeter njeri e ketu do te jete tjeter kush me i larte.

Ps: besoj qe kete deshe te Lexosh me komentin tend?

Ashtu rich jam dhe Une
Por I cik holle ekonomikisht?
E ky kshi besoj thot ahahahhaha :p
Se sot mer kredi e je boss me kredi ahahha ;p
Por shpirti ai ska cmim nje shpirt i bukur thesar per njeriun gje qe ky e ka

Cdo llaf qe shkruan njeriu ka nje domethenje, dhe keto qe shkruan ti psh tregojne Arrogancen e nje femre te trishtuar qe ne Realitet eshte tjeter njeri e ketu do te jete tjeter kush me i larte.

Ps: besoj qe kete deshe te Lexosh me komentin tend?
Ncncncn
Une Po te ndihmoja re
Nje Flm mjaftonte skishe pse harxhohesh?

E ky kshi besoj thot ahahahhaha :p
Se sot mer kredi e je boss me kredi ahahha ;p
Por shpirti ai ska cmim nje shpirt i bukur thesar per njeriun gje qe ky e ka
Edhe Une ashtu e kam thesar dmth se pershkruaj dot se jam dhe modeste?
Po ce do qe nuk na shef njeri zemren as shpirtin?

Back
Lartë