Ca borxhi moj ?, i thashe te mi fale ?Direkt duke kerku borxh ti
Hey zot ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca borxhi moj ?, i thashe te mi fale ?Direkt duke kerku borxh ti
Hey zot ?
Cdo llaf qe shkruan njeriu ka nje domethenje, dhe keto qe shkruan ti psh tregojne Arrogancen e nje femre te trishtuar qe ne Realitet eshte tjeter njeri e ketu do te jete tjeter kush me i larte.Analizes*
Virtualitet*
?
E ky kshi besoj thot ahahahhahaAshtu rich jam dhe Une
Por I cik holle ekonomikisht?
NcncncnCdo llaf qe shkruan njeriu ka nje domethenje, dhe keto qe shkruan ti psh tregojne Arrogancen e nje femre te trishtuar qe ne Realitet eshte tjeter njeri e ketu do te jete tjeter kush me i larte.
Ps: besoj qe kete deshe te Lexosh me komentin tend?
Si gips ? E ke fjalen je bo kartoxhes ? ?Kam pi kembet nuk me mbajne jam bo gips![]()
Edhe Une ashtu e kam thesar dmth se pershkruaj dot se jam dhe modeste?E ky kshi besoj thot ahahahhaha
Se sot mer kredi e je boss me kredi ahahha ;p
Por shpirti ai ska cmim nje shpirt i bukur thesar per njeriun gje qe ky e ka
Ne ate krah fli ti?Ca borxhi moj ?, i thashe te mi fale ?
Ajhahahh caja ballin mi nxirri gjoksin dmth zmr para ahahhaHHH o ktu o ska ???Edhe Une ashtu e kam thesar dmth se pershkruaj dot se jam dhe modeste?
Po ce do qe nuk na shef njeri zemren as shpirtin?
Mu kput rripi dinamos leje ate ti ?Si gips ? E ke fjalen je bo kartoxhes ? ?
E mire , se lek po i kerkoj s po i kerkoj mend ?Ne ate krah fli ti?
Ato Po deshe ti jap UneE mire , se lek po i kerkoj s po i kerkoj mend ?
Te kam thene i pelqej tipat e hedhur?Ncncncn
Une Po te ndihmoja re
Nje Flm mjaftonte skishe pse harxhohesh?
Sjam e hedhur jam e mbledhur?Te kam thene i pelqej tipat e hedhur?
mos harro veje vath ne vesh, mbledh kanoce dhe jam mesu me Njerez me Ironi si ti?
I ke rritur cmimet pas luftes ne Ukraine , apo po pret te bjere Kievi ne dore te ruseve ? ?Ato Po deshe ti jap Une
Problemi eshte se pranoj cash only?
Transporti eshte rrit taxat Po ashtu! Ndaj pranoj only cash?I ke rritur cmimet pas luftes ne Ukraine , apo po pret te bjere Kievi ne dore te ruseve ? ?
Habibi mos u bo nervoz se lalin e ke bossTransporti eshte rrit taxat Po ashtu! Ndaj pranoj only cash?
Te thata
Dil ne natyre se erdh pranvera . ?Te bej foto me murin ket mka mesu forumi ??
Ja te shoh , mbase me jep @centos ato 1000 euro qe me premtoi. E sa gr tru bie me 1000 euro ? ?Transporti eshte rrit taxat Po ashtu! Ndaj pranoj only cash?
Te thata