Y
Yasseminaa
Guest
Gjuaj gjuaj, se te ka ardh dita lool 
Edhe un jam Gjuetare paskemi dicka te perbashket hahahahahahha
Edhe un jam Gjuetare paskemi dicka te perbashket hahahahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti shtrive gjith kalamojt e ekipit ne fushe per dashurine e sta vleresoj njeri jooSigurisht qe po
Shaka ishte po he si ben kyyyyLoqke vetem apo mhan per gernany mua......hahahshaga nese do shkoj do te shkoj per nji person te cilen ma don zemra.... po per fenra e tjera sende offgg bre sa mire jam ktu ku jam
Hahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahahahhahahahaha ca qerosiTi shtrive gjith kalamojt e ekipit ne fushe per dashurine e sta vleresoj njeri joo![]()
Shaka ishte po he si ben kyyyy![]()
Imagjino ngaqe duhej me bo 2 A e si plotsoje dot me ato under 12 qe kishe shkove more 3 lojtar nga ekipi pare i beslidhjes me bo a e funditHahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahahahhahahahaha ca qerosi
Mora ata 3 nigeriant ????Imagjino ngaqe duhej me bo 2 A e si plotsoje dot me ato under 12 qe kishe shkove more 3 lojtar nga ekipi pare i beslidhjes me bo a e fundit![]()
Pse i ben presion molekulesFemrat i ben te lumtura kur e mbyllin shejtanin ne shishe bashke me ca tipa ketu qe duan me na dhene dajak ?
Me i shtri ata me kurriz do tdilte A fundit si 3D hahaahahahahahhaMora ata 3 nigeriant ????
Pse i ben presion molekules![]()
Kam frike se zbutetPse ke frike se ben ndoj gjo? ?
I love this boy
I love this boy
She she po ti sa the na tregoni mos kapim te njejtin personI love this boy
E ka ngaterru me muDuret larg jom egoiste per ket ?? edhe esht man jo boy mi![]()
Shuuummm eeeeeeSie ist meine hubsche und vermisee niee
Kam bere perparime eeeeee
E mire....dhe nderroje ate shprehjen me zogun se ktej thojne nese re gaglicon zogu eshte fatE mire se nuk i japim dajak ?