• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i bën femrat të lumtura?

Epo ketu eshte problemi me ju meshkujt se ju mbas materialisteve shkoni dhe prandaj keni krijuar keto lloj pershtypjesh. Mos shifni minifundin po shifni mendjen :D

Varet nga tipi i femrës .. ka femra që i bëjnë të lumtura mirëkuptimi , komunikimi , disa të tjera gjërat materiale që u përmëndën lartë , dhe kjo e vërtetë është , e disa të tjera liria absolute , mos dhënia e llogarisë , vetëbesimi dhe siguria : )
Më e rëndësishme fare , femrat i bën të lumtura ushqimi , ushqeje një femër dhe je në rregull :p

Makina luksoze bizhuteri te shtrenjta dhe 1 credit card personale pa limit...peace ✌
Per credit carten personale jam totalisht dakort me ty, besoj se dhe mashkullin e ben te lumtur ajo gje :p

Per credit carten personale jam totalisht dakort me ty, besoj se dhe mashkullin e ben te lumtur ajo gje :p
E di qe je dakort pranej e tradheton burrin me mu se tkaloj cdo jave 160 leke ne credit card per 1 byrek edhe winston tvogel ??

Mua per vete me bejn te lumtur familja,dhe leku.
Dmth tkem lekun tim,jo te jet leku i ndonje mashkulli(nuk jam nga ato femra qe gjuj meshkuj me lek).

Back
Lartë