Stop dhunes.?Dajaku me orar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stop dhunes.?Dajaku me orar.
Stop meshkujve.??Stop dhunes.?
Stop elektricitetit ????Stop meshkujve.??
Ca ka zemra ime qe eshte me nerva ??Gjumi.
Shyqyr qe i ndave njeher ti ?Varet ca i ben leku ..
Ca i ben dashuria..
Ca seksi..
Jo mi réal jam shkelqyeshem zemra jote po me acarojne kto budalleqet qe lexoj ktu kam qe mbrem . ??Ca ka zemra ime qe eshte me nerva ??
Pas lekut,Varet ca i ben leku ..
Ca i ben dashuria..
Ca seksi..
O popull nuk eshte shkopi magjik,eshte thjesht nje epitet ose nje privilegje i merituar ne kete rast nga ty dhe nga @Dëbora qe eshte njeriu me i drejt dhe beri gjen me te bukur duke e ndare me ty ate kenaqesi,nuk ja more me zore as ja kerkove vet ajo vendosi keshtu qe ti falenderoje dhe shijoje ate kenaqesi.???Jo mi réal jam shkelqyeshem zemra jote po me acarojne kto budalleqet qe lexkj ktu kam qe mbrem . ??
Të lumtura (disa, se nuk mund të gjeneralizoj) i bën besimi te prapanica e tyre, sepse ajo din atë që koka ende nuk e ka dëshifruar.Ne burrat s'kena me e mor vesh kurr!
Kjo esht pytje vetem per femrat dhe prap s'kan me i dhon pergjigje e do perfundojn tu u bo lomsh me njona tjetren
Shyqyr qe i ndave njeher ti ?
Grate ??Pas lekut,
Tashurise
Seksit
Po ne gjum do perfundosh gjithsesi ..
@Dëbora e kam gjithesi ?e ndaj cdo gje qoft kte privilegj sepse Eshte nje nga njerzit qe du me shume ne kte faqe e di mire ajo loqka ime. apo jo mi? ???O popull nuk eshte shkopi magjik,eshte thjesht nje epitet ose nje privilegje i merituar ne kete rast nga ty dhe nga @Dëbora qe eshte njeriu me i drejt dhe beri gjen me te bukur duke e ndare me ty ate kenaqesi,nuk ja more me zore as ja kerkove vet ajo vendosi keshtu qe ti falenderoje dhe shijoje ate kenaqesi.???
Shka kie bre ?Grate ??
E di xhan e di ???@Dëbora e kam gjithesi ?e ndaj cdo gje qoft kte privilegj sepse Eshte nje nga njerzit qe du me shume ne kte faqe e di mire ajo loqka ime. apo jo mi? ???
Ato qe u folen ma prishen deshiren po kaq kaluese Eshte .
???
HiçShka kie bre ?