• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i bën femrat të lumtura?

Ne burrat s'kena me e mor vesh kurr!
Kjo esht pytje vetem per femrat dhe prap s'kan me i dhon pergjigje e do perfundojn tu u bo lomsh me njona tjetren

Jo mi réal jam shkelqyeshem zemra jote po me acarojne kto budalleqet qe lexkj ktu kam qe mbrem . ??
O popull nuk eshte shkopi magjik,eshte thjesht nje epitet ose nje privilegje i merituar ne kete rast nga ty dhe nga @Dëbora qe eshte njeriu me i drejt dhe beri gjen me te bukur duke e ndare me ty ate kenaqesi,nuk ja more me zore as ja kerkove vet ajo vendosi keshtu qe ti falenderoje dhe shijoje ate kenaqesi.???

Ne burrat s'kena me e mor vesh kurr!
Kjo esht pytje vetem per femrat dhe prap s'kan me i dhon pergjigje e do perfundojn tu u bo lomsh me njona tjetren
Të lumtura (disa, se nuk mund të gjeneralizoj) i bën besimi te prapanica e tyre, sepse ajo din atë që koka ende nuk e ka dëshifruar.

O popull nuk eshte shkopi magjik,eshte thjesht nje epitet ose nje privilegje i merituar ne kete rast nga ty dhe nga @Dëbora qe eshte njeriu me i drejt dhe beri gjen me te bukur duke e ndare me ty ate kenaqesi,nuk ja more me zore as ja kerkove vet ajo vendosi keshtu qe ti falenderoje dhe shijoje ate kenaqesi.???
@Dëbora e kam gjithesi ?e ndaj cdo gje qoft kte privilegj sepse Eshte nje nga njerzit qe du me shume ne kte faqe e di mire ajo loqka ime. apo jo mi? ???

Ato qe u folen ma prishen deshiren po kaq kaluese Eshte .
??❤️?

Back
Lartë