Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kam.lyp e ma ka dhan r tashi jam tja kthy prap ...????E me se e ngacmoj
Je tu ja lyp ksaj a jo se ata iken per krepa mduket
A ty tkam xhan nuk e tham kot un??Me t mençur se artina ska o raul ?
Gjum t amel raul .se neser e ke rradhen dhe ti per krepa ?Ika ika noten
Naten e mir edhe nese un jam budall dmth qe te gjith ktu jeni se budalla forum nuk hy ?flm gjithsesiiIka ika noten
Budalla gjindet n psikiatri se @Weda (Vedati ) e kaska hap kte spitalin ???Naten e mir edhe nese un jam budall dmth qe te gjith ktu jeni se budalla forum nuk hy ?flm gjithsesii
Nuk jam xheloz,jam territorial.
Xheloz është kur ju doni diçka që nuk është e juaja,ndërsa territorial është të mbrosh atë që është e juaja. .kjo esht e gjitha kshuqe komentet tjera jan sa per numer ????
Un per veti jam territorial e femra jeme esht veq e jemja
Xheloz/e dmth kur ja nxin jeten partnerit/es
Po pse sipas teje i bie qe ta ta kem dhe per tjeret ?Me pelqen kjo ideja e jote territoriale .... por ne k’te rast ne pershkrimin qe ben xheloz i bien te jesh , jo territorial... sidomos kur thuan qe femra e jote eshte vetem e jotja , kjo i bien qe te jesh fanatik ekstremist . : )
Po pse sipas teje i bie qe ta ta kem dhe per tjeret ?
Ekstremist quhesh kur i thu mos vish ate e kte mos dil n dritare me nxjerr rrobat por ta blej nje kamalec per rrobat e vendosi te dhoma t thahen ?
Kur i thu mos u lyej .mos e ngri koken rruges po shif veq asfaltin ??
Ksaj i them ekstremist
Po pra te njejtin mendim kam por qe nuk e kam shtjelluar kaq hollsishem si tiP.O. Nese e shikon me ate mendim , edhe te tjerat do te jene prb . Ti mund ta pelqesh dike, te ndani te njentin interes etj etj , por kur e ben prone tenden... gjerat sa vijne dhe veshtiresohen/erresohen pastaj .
Eshte ndryshe kur thuan , femra e ime eshte e lire te jetoje jeten e saj ....por ne momentin qe kerkon mbeshtetje nga une , une jam i gatshem qe te mbroj edhe territorin tim perderisa edhe jemi bashke dhe ma Kerkon ajo .
Po pra te njejtin mendim kam por qe nuk e kam shtjelluar kaq hollsishem si ti
Jo Me bukur se @Zana ?ti se shkrun aq bukur ?
Frik se mos e humbasesh por kto tjerat besoj qe jan stresuese ??Pasiguri,frike,mosbesim.
Jam pakez ?