• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare eshte xhelozia?

E me se e ngacmoj
Je tu ja lyp ksaj a jo se ata iken per krepa mduket

Nuk jam xheloz,jam territorial.
Xheloz është kur ju doni diçka që nuk është e juaja,ndërsa territorial është të mbrosh atë që është e juaja. .kjo esht e gjitha kshuqe komentet tjera jan sa per numer ????
Un per veti jam territorial e femra jeme esht veq e jemja
Xheloz/e dmth kur ja nxin jeten partnerit/es

Me pelqen kjo ideja e jote territoriale .... por ne k’te rast ne pershkrimin qe ben xheloz i bien te jesh , jo territorial... sidomos kur thuan qe femra e jote eshte vetem e jotja , kjo i bien qe te jesh fanatik ekstremist . : )

Me pelqen kjo ideja e jote territoriale .... por ne k’te rast ne pershkrimin qe ben xheloz i bien te jesh , jo territorial... sidomos kur thuan qe femra e jote eshte vetem e jotja , kjo i bien qe te jesh fanatik ekstremist . : )
Po pse sipas teje i bie qe ta ta kem dhe per tjeret ?
Ekstremist quhesh kur i thu mos vish ate e kte mos dil n dritare me nxjerr rrobat por ta blej nje kamalec per rrobat e vendosi te dhoma t thahen ?
Kur i thu mos u lyej .mos e ngri koken rruges po shif veq asfaltin ?‍♂️?‍♂️
Ksaj i them ekstremist

Po pse sipas teje i bie qe ta ta kem dhe per tjeret ?
Ekstremist quhesh kur i thu mos vish ate e kte mos dil n dritare me nxjerr rrobat por ta blej nje kamalec per rrobat e vendosi te dhoma t thahen ?
Kur i thu mos u lyej .mos e ngri koken rruges po shif veq asfaltin ?‍♂️?‍♂️
Ksaj i them ekstremist

P.O. Nese e shikon me ate mendim , edhe te tjerat do te jene prb . Ti mund ta pelqesh dike, te ndani te njentin interes etj etj , por kur e ben prone tenden... gjerat sa vijne dhe veshtiresohen/erresohen pastaj .

Eshte ndryshe kur thuan , femra e ime eshte e lire te jetoje jeten e saj ....por ne momentin qe kerkon mbeshtetje nga une , une jam i gatshem qe te mbroj edhe territorin tim perderisa edhe jemi bashke dhe ma Kerkon ajo .

P.O. Nese e shikon me ate mendim , edhe te tjerat do te jene prb . Ti mund ta pelqesh dike, te ndani te njentin interes etj etj , por kur e ben prone tenden... gjerat sa vijne dhe veshtiresohen/erresohen pastaj .

Eshte ndryshe kur thuan , femra e ime eshte e lire te jetoje jeten e saj ....por ne momentin qe kerkon mbeshtetje nga une , une jam i gatshem qe te mbroj edhe territorin tim perderisa edhe jemi bashke dhe ma Kerkon ajo .
Po pra te njejtin mendim kam por qe nuk e kam shtjelluar kaq hollsishem si ti

xhelozia esht pjes e humbjes te dikujt ?

te jesh xheloze per dike ose dicka eshte mese normale thjesht .cdo gje eshte me limit xhelozia e tepruar eshte semundje pastaj sic eshte ky @xhelozi me mua ?????

Back
Lartë