Ja dal per 7 pale qefe. Pa lodhje pa stres ???????Si ja dilni te keqen? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja dal per 7 pale qefe. Pa lodhje pa stres ???????Si ja dilni te keqen? ?
Jo e dashur nuk jam prej me shume se 1 viti asgjekundi vec ketu,madje nuk kam as rrjete sociale.A je ne ndonje platforme theter virtuale ti? Ne cat je?
He ty te lumt, se mua e ktu me merren mend po nejta shum, jo me ne te gjitha me radh ?Ja dal per 7 pale qefe. Pa lodhje pa stres ???????
Un kam tik tok shkrihem fare aty me ca tipa ?Jo e dashur nuk jam prej me shume se 1 viti asgjekundi vec ketu,madje nuk kam as rrjete sociale.
He se do hysh prap po he.tre vite ika dhe une nga cdo rrjet social .ja ku jam prap.mos ta mohojme na pelqen prandaj futemiJo e dashur nuk jam prej me shume se 1 viti asgjekundi vec ketu,madje nuk kam as rrjete sociale.
???? aman se kur nuk merren mend ne cat .ne forume eshte me lehteHe ty te lumt, se mua e ktu me merren mend po nejta shum, jo me ne te gjitha me radh ?
Baaa si duroj dot,me bezdisin ?Un kam tik tok shkrihem fare aty me ca tipa ?
Chatin se dua fare, hy kot me pa naj here rrall, po qe smar vesh fare ca behet, flasin te gjith aty sen smar vesh ????? aman se kur nuk merren mend ne cat .ne forume eshte me lehte
Une nuk.ngaterrohem.se laj thaj ket Ledia kam?He ty te lumt, se mua e ktu me merren mend po nejta shum, jo me ne te gjitha me radh ?
Un vec i shoh moj ?Baaa si duroj dot,me bezdisin ?
Ndoshta,kurre nuk them kurre por kam vertetuar se kur iki nuk kthehem me.He se do hysh prap po he.tre vite ika dhe une nga cdo rrjet social .ja ku jam prap.mos ta mohojme na pelqen prandaj futemi
E ci do ti besh turshi apo recel????Kur do mesosh ti ?
Te kesh 7-8 profile dhe 9-10 hamshora pas vetes ?
Ti je ledia shkodrane e di ?Une nuk.ngaterrohem.se laj thaj ket Ledia kam?
Nuk thash qe i prek ?Un vec i shoh moj ?
Sallat dietike ?E ci do ti besh turshi apo recel????
Cat nuk hyj se skam me shoqerin time .ehh mi zmr cati brezit tone ishte aq argetues aq humor eshte bere .aq miqesi te mire kemi pas .sa veshtire te behet me ai lloj cati.Chatin se dua fare, hy kot me pa naj here rrall, po qe smar vesh fare ca behet, flasin te gjith aty sen smar vesh ?
Ja rrim ktu ne si pleqt me mire ?Kur do mesosh ti ?
Te kesh 7-8 profile dhe 9-10 hamshora pas vetes ?
Na dolen thinjat moj korb edhe sna i vari asnjeri ??Ja rrim ktu ne si pleqt me mire ?
Se di se skam qen, vitin 2020 kam zbulu chat e forum kur ishte pandemia, por jo se me ka len noj shije te mire. Njerz me maska, njerz qe fshihen mas germave e kan frik te tregojn realitetin gjasme po mbrohemi. Ka pas persona qe me vite me radh kan nxjerr kojshien foto ?(mashtrime)..Por hajt me, na u be ves, e dy tre shok tmire i kam smund ta mohoj.Cat nuk hyj se skam me shoqerin time .ehh mi zmr cati brezit tone ishte aq argetues aq humor eshte bere .aq miqesi te mire kemi pas .sa veshtire te behet me ai lloj cati.
Te njetit jan moj, thjesht kan ven maska ?Luaje po ta thyeu kemben grerza ?