• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfarë është virtualizmi?

He se do hysh prap po he.tre vite ika dhe une nga cdo rrjet social .ja ku jam prap.mos ta mohojme na pelqen prandaj futemi
Ndoshta,kurre nuk them kurre por kam vertetuar se kur iki nuk kthehem me.

Chatin se dua fare, hy kot me pa naj here rrall, po qe smar vesh fare ca behet, flasin te gjith aty sen smar vesh ?
Cat nuk hyj se skam me shoqerin time .ehh mi zmr cati brezit tone ishte aq argetues aq humor eshte bere .aq miqesi te mire kemi pas .sa veshtire te behet me ai lloj cati.

Cat nuk hyj se skam me shoqerin time .ehh mi zmr cati brezit tone ishte aq argetues aq humor eshte bere .aq miqesi te mire kemi pas .sa veshtire te behet me ai lloj cati.
Se di se skam qen, vitin 2020 kam zbulu chat e forum kur ishte pandemia, por jo se me ka len noj shije te mire. Njerz me maska, njerz qe fshihen mas germave e kan frik te tregojn realitetin gjasme po mbrohemi. Ka pas persona qe me vite me radh kan nxjerr kojshien foto ?(mashtrime)..Por hajt me, na u be ves, e dy tre shok tmire i kam smund ta mohoj.

Back
Lartë