Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po jo mi i bjen Ti Nona une bija .... mos mi se do humb @Nikoleta cokolladat do mendoje une jam hajduti ??Un mbretresh kjo princeshe
Ca i bjen le e pas? hajdute nashta?
Prangat gati!Po jo mi i bjen Ti Nona une bija .... mos mi se do humb @Nikoleta cokolladat do mendoje une jam hajduti ??
Kishe ala sjam gati mu be mam qyqja rishe dhe pak ne bark ca dole kshtu me me plak??Po jo mi i bjen Ti Nona une bija .... mos mi se do humb @Nikoleta cokolladat do mendoje une jam hajduti ??
haahahahahah sa kam qesh ... qe sje mire nuk je ....eehhh ta dija edhe une sdo dilja fare po he njeriu eshte qenie qe terhiqet nga e gabuaraKishe ala sjam gati mu be mam qyqja rishe dhe pak ne bark ca dole kshtu me me plak??
O pika mu e mencur si mami paska dal?haahahahahah sa kam qesh ... qe sje mire nuk je ....eehhh ta dija edhe une sdo dilja fare po he njeriu eshte qenie qe terhiqet nga e gabuara![]()
hahahahahaha po ku ka me mire qe te kesh afer nje njeri pozitiv dhe qe te fal buzeqeshjen me gjithe zemer .... sa mire me berie me kete ""infuzion"" qeshje , te kam xhan ....O pika mu e mencur si mami paska dal?

Qe tnguc kush kallzoj kush jenahahahahahaha po ku ka me mire qe te kesh afer nje njeri pozitiv dhe qe te fal buzeqeshjen me gjithe zemer .... sa mire me berie me kete ""infuzion"" qeshje , te kam xhan ....![]()