• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë e ke personin sipër teje ?! ?

Kishe ala sjam gati mu be mam qyqja rishe dhe pak ne bark ca dole kshtu me me plak??
haahahahahah sa kam qesh ... qe sje mire nuk je ....eehhh ta dija edhe une sdo dilja fare po he njeriu eshte qenie qe terhiqet nga e gabuara :p

O pika mu e mencur si mami paska dal?
hahahahahaha po ku ka me mire qe te kesh afer nje njeri pozitiv dhe qe te fal buzeqeshjen me gjithe zemer .... sa mire me berie me kete ""infuzion"" qeshje , te kam xhan .... :in

hahahahahaha po ku ka me mire qe te kesh afer nje njeri pozitiv dhe qe te fal buzeqeshjen me gjithe zemer .... sa mire me berie me kete ""infuzion"" qeshje , te kam xhan .... :in
Qe tnguc kush kallzoj kush jena
Ska me na jena me pozit eh

Asgje vecse forumist

Me aq sa e kam lexuar do e thoja me plot bindje xhan ???

Shum djal i mir mka respektu gjith
Dhe shkrun bukur poezi, a jan tijat se di
Po mplq ca poston

Back
Lartë