• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë duan të thonë vajzat me "Të gjithë djemtë janë njësoj" ?

Ai që di të shërojë plagët e të kaluarës (nësa ka), ai që të prek kur të tjerët as nuk janë afruar, ai që të fal buzëqeshje duke menduar për të.....
Po nuk jan cilesi shum te vecanta qe permende un mendova se do me pershkruaje ata aktoret Turk ti po kto jan si buk me gjalp

Po nuk jan cilesi shum te vecanta qe permende un mendova se do me pershkruaje ata aktoret Turk ti po kto jan si buk me gjalp
Janë pikërisht cilësi të veçanta për kategorinë time. Ndërsa ato të filmave turk as që e kam idenë! Nuk i kam ndjekur kurrë.

Janë pikërisht cilësi të veçanta për kategorinë time. Ndërsa ato të filmave turk as që e kam idenë! Nuk i kam ndjekur kurrë.
Shum mir. Je goca e par qe me thua si kam ndjekur kurr ternovelat turke.

Back
Lartë