Po e kam rregullu nga fundi,si kam fut te gjith ne nje thes?Nuk me pelqen fjala gomar. Sepse duhet me then edhe ne nje fjal te keqe per vajzat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po e kam rregullu nga fundi,si kam fut te gjith ne nje thes?Nuk me pelqen fjala gomar. Sepse duhet me then edhe ne nje fjal te keqe per vajzat
Ncuk,dhe sjan njesoj as gocat as cunat as ne pamje as ne karaktere kjo esht mendimi jem i vertet.Ku e dini ju qe te gjith cunat jan njisoj ? Mos i keni provuar te gjith ju ?
Je nje vajz e zgjuar ti si ta zbukurosh nga fundiPo e kam rregullu nga fundi,si kam fut te gjith ne nje thes?
Ke te drejt tani skam ca them i the ato qe duhenNcuk,dhe sjan njesoj as gocat as cunat as ne pamje as ne karaktere kjo esht mendimi jem i vertet.
Thuan deri sa nuk e kanë takuar atë mashkullin ndryshe ?
Ben gjatesia hahahapo ja merni nje pasqyre e vihuni te gjithe cunat rrjesh a do beni ndryshim ???
Ai që di të shërojë plagët e të kaluarës (nësa ka), ai që të prek kur të tjerët as nuk janë afruar, ai që të fal buzëqeshje duke menduar për të.....Kujt i thon ndryshe ato psh
Ka ndryshim nuk beson tiMire ju the, t rrjeshtohen !
e sheh pra jeni njeso jhaha se mendja aty ju shkon ????Ben gjatesia hahaha
Po nuk jan cilesi shum te vecanta qe permende un mendova se do me pershkruaje ata aktoret Turk ti po kto jan si buk me gjalpAi që di të shërojë plagët e të kaluarës (nësa ka), ai që të prek kur të tjerët as nuk janë afruar, ai që të fal buzëqeshje duke menduar për të.....
Janë pikërisht cilësi të veçanta për kategorinë time. Ndërsa ato të filmave turk as që e kam idenë! Nuk i kam ndjekur kurrë.Po nuk jan cilesi shum te vecanta qe permende un mendova se do me pershkruaje ata aktoret Turk ti po kto jan si buk me gjalp
Ka ndodh noiher te cosh sms gabim kshu ishte dhe kjo hahaNuk te kuptova, po ke deshire shtjellohu.
O zemra sedi a me kuptove, gjatesia prsh un jam 1.80 per kte gjatesi, hahahae sheh pra jeni njeso jhaha se mendja aty ju shkon ????
Shum mir. Je goca e par qe me thua si kam ndjekur kurr ternovelat turke.Janë pikërisht cilësi të veçanta për kategorinë time. Ndërsa ato të filmave turk as që e kam idenë! Nuk i kam ndjekur kurrë.