Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Amin!Amin!
Arushi ku osht?Amin!
Pepsi"Anisa"
Po themi te njejten gje.
Un me kazem e lopat jam mar gjith jeten e nuk kam ku te bazohem vec asaj qe mka fal im ate.
Mgjth, kuptoj ca doje te trasmetoje ti, por thelbi, pak a shum esht i njejti
Anisa!Pepsi
Meqe eshte pothuajse i njejte
Pse e cilesove si gabim se kuptoj po nejse
S'thua u mbush me hiena@centos çu mbush mali plot me rrush ?
Mos se kenga ime kjo ??@centos çu mbush mali plot me rrush ?
Ku mo ????S'thua u mbush me hiena
Gocen e edukon ti!Ne nje kohe thoja O zot me fal shum goca, tani me kto gocat e Interrnetit ce shof them O zot mos me fal as nje goce se do e vras me duart e mia !
Bjeshka eshte e vogel sa eshte i lart shikimi imGocen e edukon ti!
Shiko se nga nje ane “ske faj” ne kohen qe ka ardh dhe sa vuan femra thua po ja bej me duart e mia.Bjeshka eshte e vogel sa eshte i lart shikimi im![]()
Me mire me ja dhen hakun prindi se sa Te rri koken Ulur prindi i cili ka vuajtur per ti dhen edukaten e shkollimin e ne fund te dali goca si Serena e TiktokutShiko se nga nje ane “ske faj” ne kohen qe ka ardh dhe sa vuan femra thua po ja bej me duart e mia.
Por qe duhet te mendojm te miren se ska zgjidhje tjeter![]()

Jo ashtu ja fus plumin pau bo si Serena lolMe mire me ja dhen hakun prindi se sa Te rri koken Ulur prindi i cili ka vuajtur per ti dhen edukaten e shkollimin e ne fund te dali goca si Serena e Tiktokut![]()