• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë doni t'i thoni ?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
"Anisa"
Po themi te njejten gje.
Un me kazem e lopat jam mar gjith jeten e nuk kam ku te bazohem vec asaj qe mka fal im ate.
Mgjth, kuptoj ca doje te trasmetoje ti, por thelbi, pak a shum esht i njejti
Pepsi
Meqe eshte pothuajse i njejte
Pse e cilesove si gabim se kuptoj po nejse

Pepsi
Meqe eshte pothuajse i njejte
Pse e cilesove si gabim se kuptoj po nejse
Anisa!
Pak a shume njwjte ajo qe tham te dy, por, jo ajo qe ke nxjerr ti neren e pare.
Po crendesi ka?
Kryesorja esht qe ceo fjale te trasmetoje miresi?

Shiko se nga nje ane “ske faj” ne kohen qe ka ardh dhe sa vuan femra thua po ja bej me duart e mia.
Por qe duhet te mendojm te miren se ska zgjidhje tjeter ☺️
Me mire me ja dhen hakun prindi se sa Te rri koken Ulur prindi i cili ka vuajtur per ti dhen edukaten e shkollimin e ne fund te dali goca si Serena e Tiktokut :cry:

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë