• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare Do Benit Nese Personi Zemres Ju tradhton ???

E di se do provoja të gjej fajin te vetja, si fillim. Patjetër që edhe do e diskutoja. Jo për të vazhduar lidhja, por për ndërgjegjen time.
Pastaj, në rastin më të keq, do isha falenderuese që nuk ndodhi pas shumë vitesh.

Vrk teze per pun ushtrie ske ca bo thjesht sduhet me u merzit ka tradhtu veten cop kurrve sdo i iki njola gjith jeten i lej allahun ?

Vrk teze per pun ushtrie ske ca bo thjesht sduhet me u merzit ka tradhtu veten cop kurrve sdo i iki njola gjith jeten i lej allahun ?
Ahahahahahahhaha e shikon se kemi diçka të përbashkët ?? se mendojm njëjt ke kjo temaa??..
Mirë që disa gjana i thua ti se nuk i shkruaj dot unë ????

Ahahahahahahhaha e shikon se kemi diçka të përbashkët ?? se mendojm njëjt ke kjo temaa??..
Mirë që disa gjana i thua ti se nuk i shkruaj dot unë ????
Mune jam realist ske ca bo oj nusja dajes ??? e bardha eshte e bardh e zezw eshte e zez. Ka edhe kriminela qe i vrasin pse i tradhtojn por i vrasin mas 10 vjetesh qe e din qe i shtypet a kupto ???

Tipat si kto jane thjesht dështak të pa sigurt në vetvete.
Të cilët duke patur më teper se një femer nē jeten e tyre mendojnë se plotësojne magnesitë nê karakterin e tyre
(-Egzistojnë dy mundësi )mashkulli

- E para - ka marr një grua e cila gatun dhe pastron pêr burrin ..(dhe ky psedo burr e shikon si shërbetore duke mos e vlersuar.

-E dyta- ka marr dikë si vetja që plotësohet diku tjeter dhe si intereson se ç'po bën bashkshortja.
Meshkuj të tillë janë DËSHTAK

Ndërsa për fmerat- Nuk e mendoj as nuk dua ta mendoj, se si një femer tradhëton, femra që tradhëtojnë për mua jan ......... ashtu siq e tha @Ai_Tipi
Si përfundim
"unë do i uroja ta ken fatin ashtu siq kan shpirtin" dhe do largohesha..??

Asgje.. do i thoja te lumte pushka:D
Une ne drejtim timin, ai te vetin:)
That's all:D

Tipat si kto jane thjesht dështak të pa sigurt në vetvete.
Të cilët duke patur më teper se një femer nē jeten e tyre mendojnë se plotësojne magnesitë nê karakterin e tyre
(-Egzistojnë dy mundësi )mashkulli

- E para - ka marr një grua e cila gatun dhe pastron pêr burrin ..(dhe ky psedo burr e shikon si shërbetore duke mos e vlersuar.

-E dyta- ka marr dikë si vetja që plotësohet diku tjeter dhe si intereson se ç'po bën bashkshortja.
Meshkuj të tillë janë DËSHTAK

Ndërsa për fmerat- Nuk e mendoj as nuk dua ta mendoj, se si një femer tradhëton, femra që tradhëtojnë për mua jan ......... ashtu siq e tha @Ai_Tipi
Si përfundim
"unë do i uroja ta ken fatin ashtu siq kan shpirtin" dhe do largohesha..??
Ok me jet ti e din ???

Back
Lartë