Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
n'gop somes mor vetem??Jan paksu me shum ka femra sa meshkuj ??
rrike ti vetem hahahahan'gop somes mor vetem??
t garantoj ma mir vetem se me cardolloj robi ?rrike ti vetem hahahaha
Vetem vetem ??? Murgesh ??t garantoj ma mir vetem se me cardolloj robi ?
hahahahahahahaha ore do dali nj sakllam i hajrit??Vetem vetem ??? Murgesh ??
Ahahahahahahhaha e shikon se kemi diçka të përbashkët ?? se mendojm njëjt ke kjo temaa??..Vrk teze per pun ushtrie ske ca bo thjesht sduhet me u merzit ka tradhtu veten cop kurrve sdo i iki njola gjith jeten i lej allahun ?
Mune jam realist ske ca bo oj nusja dajes ??? e bardha eshte e bardh e zezw eshte e zez. Ka edhe kriminela qe i vrasin pse i tradhtojn por i vrasin mas 10 vjetesh qe e din qe i shtypet a kupto ???Ahahahahahahhaha e shikon se kemi diçka të përbashkët ?? se mendojm njëjt ke kjo temaa??..
Mirë që disa gjana i thua ti se nuk i shkruaj dot unë ????
?ti doro e ke ngrit doren e para te foto profilit ??Kush e ka dredh, ta ngrejë dorën?
Pushka spaska pas material ?duhet te kishte dyfekAsgje.. do i thoja te lumte pushka
Une ne drejtim timin, ai te vetin
That's all![]()
Ok me jet ti e din ???Tipat si kto jane thjesht dështak të pa sigurt në vetvete.
Të cilët duke patur më teper se një femer nē jeten e tyre mendojnë se plotësojne magnesitë nê karakterin e tyre
(-Egzistojnë dy mundësi )mashkulli
- E para - ka marr një grua e cila gatun dhe pastron pêr burrin ..(dhe ky psedo burr e shikon si shërbetore duke mos e vlersuar.
-E dyta- ka marr dikë si vetja që plotësohet diku tjeter dhe si intereson se ç'po bën bashkshortja.
Meshkuj të tillë janë DËSHTAK
Ndërsa për fmerat- Nuk e mendoj as nuk dua ta mendoj, se si një femer tradhëton, femra që tradhëtojnë për mua jan ......... ashtu siq e tha @Ai_Tipi
Si përfundim
"unë do i uroja ta ken fatin ashtu siq kan shpirtin" dhe do largohesha..??
Me te tradhtu ty i bje me qen zorraxhi ?do isha hallakat krejt?
se di as sdua ta di! ?
Ku ka shonc he ta provoj ijer ?Tu prift e mara ?
Edhe ndodh mos u çudit?Ku ka shonc he ta provoj ijer ?