• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfar mendoni per kovidin ? Gjthashtu çfar mendoni per vaksinen ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
LV
0

Ky është muhabet i gjat që po vazhdon dhe do vazhdoj. Por edhe pse mendojm se çdo gjë do mbaroj shpejtë, asnjëherë si dihet.

Sdua as ta mendoj as tme mendoj,secila ne pune te vet pz?‍♀️?‍♀️

kovidi eshte virus i rrezikshem qe duhet me u rujt. Vaksina nuk duhet ber se nuk esht zgjidhje qe do te shpetoj nga infektimi dhe nuk esht e vetmja qe mund te mbroj aq sa te mbron, shkaku q enuk ka vdekje si me par un mendoj se esht per shkak te imunizimit nga infektimi i meparshem jo nga vaksina

E thashë më sipër që nuk është se i besoj,ama kam dëgjuar të paktën 4 raste që kanë ndërruar jetë për punë ditësh pasi kanë bërë vaksinën.Mund të jetë edhe rastësi,por para saj kanë qenë të shëndetshëm.
Eh sa do vdesin ?

E thashë më sipër që nuk është se i besoj,ama kam dëgjuar të paktën 4 raste që kanë ndërruar jetë për punë ditësh pasi kanë bërë vaksinën.Mund të jetë edhe rastësi,por para saj kanë qenë të shëndetshëm.
Sa njerez "te shendetshem" njohim qe te nesermen nuk zgjohen me per shkak te infarktit. Ne miliona njerez qe vaksionohen do kete dhe rastesi te tilla.

Qe ekziston nuk e ve njeri ne dyshim.. Qe eshte e sajuar dhe nuk lindi vet,po ashtu dihet..Nese do e arrijne qellimin ata qe e kane sajuar ,kjo mbetet per tu pare ..
Sa per vaksinen e thone dhe vet ekspertet qe ska 100%garanci dhe qe e nxorren me nxitim duke eksperimentuar te NJERIU ... Shkurt ,ka shpetuar jete por dhe ka marre jete!!

Një mister laboratorik...hovi fundit po mer të rinjtë!
Dhe shqipet qe vazhdojn me thënien "Renn osh"

U bane dekada qe qenie njerzore nepermjet shtypit, medias, publicistikes, filmave (hollywood), leteratures, artit, kultures... po ushqehet dhe pergatitet ne pavetedijen e saj njerzore me idene e semundjeve, viruseve, vdekjeve, apokalipseve....qe fundi te jete e paqte!

nji misionare do thoshte:

"satana asht ne akt"

une tham :

"satana e zoti kane ba paqe"

me shnet ;)

Back
Lartë