Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kam edhe une dicka te fundit:I ka thene Alfred Çako te gjitha skemi me ca te themi!
Kam edhe une dicka te fundit:
Fredi qenka 1 RK me diplome ! ?
I beson ti?Nuk besoj të jetë e vërtetë,por më ka stepur goxha kjo video në lidhje me vaksinën.
![]()
I beson ti?
Eh sa do vdesin ?E thashë më sipër që nuk është se i besoj,ama kam dëgjuar të paktën 4 raste që kanë ndërruar jetë për punë ditësh pasi kanë bërë vaksinën.Mund të jetë edhe rastësi,por para saj kanë qenë të shëndetshëm.
Sa njerez "te shendetshem" njohim qe te nesermen nuk zgjohen me per shkak te infarktit. Ne miliona njerez qe vaksionohen do kete dhe rastesi te tilla.E thashë më sipër që nuk është se i besoj,ama kam dëgjuar të paktën 4 raste që kanë ndërruar jetë për punë ditësh pasi kanë bërë vaksinën.Mund të jetë edhe rastësi,por para saj kanë qenë të shëndetshëm.
I beson vertete Fredit apo ishe ironik?I ka thene Alfred Çako te gjitha skemi me ca te themi!
Sigurisht RK por pa diplom ! ?Po ndjeksat e tij cfare i bie te jene ? ??
I beson vertete Fredit apo ishe ironik?