• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfar ju mungon qe te ndiheni i plotesosuar si njeri ?

Njerzit jan shumê egocentrik, vet natyra jon asht e tillê..

Çdo njeri thot atë që i mungon.
Dikujt i mungon ushqimi e do thoshte ushqimi, shtëpia, rrobat, prindërit.
Ka të tjerë që jan të verbur e veçse dritës që kan brênda shpiritit tyne nuk shohin gja tjetër.
Dikujt i mungon shêndeti, dikush tjetër asht me aftësi të veçanta.

Nëse do mê pyesnin mua çfar të mungon..
Do thoja "Ai"...
Dhe jo vetm kur jam "keq" por edhe kur jam e lumtur, kur kam fituar punën, kur jam diplomuar, kur kam bër provimin..
Edhe kur kam dal në 10 ma të mirët, kam dashur ti ndaj me atê..
Se ka qen ai që më ka mbështet, e do doja ta kisha edhe në sukseset e mija..

Ja kshuu...?
Melo ?
Neqoftse ai qe te mungon eshte babai te ben shume specjale qe ke arritur kaq pa pashur mbeshtetje e tij. Por vazhdo sa me lart mendo sikur te ishte sa krenar qe do ta kishe ber.
Neqoftse eshte i dashuri "ai" ather te them mos e kthe me koken mbrapa ta kujtosh por vazhdo ngjitu lart sa kur te shikoj mos ta besoj qe je ti.

Melo ?
Neqoftse ai qe te mungon eshte babai te ben shume specjale qe ke arritur kaq pa pashur mbeshtetje e tij. Por vazhdo sa me lart mendo sikur te ishte sa krenar qe do ta kishe ber.
Neqoftse eshte i dashuri "ai" ather te them mos e kthe me koken mbrapa ta kujtosh por vazhdo ngjitu lart sa kur te shikoj mos ta besoj qe je ti.
Faleminderit shummë për ktë shkrim.
E them me shumë sinqeritet!

Sa i përket personit që e citova në shkrim..
Vetm mund them se asht nji person shummë i veçant për mua.
Qê asht pjes e imja, zemrês dhe shpirit tim!
E di se sa shumê ka dasht më shikoj sa ma lartë, e besoj akoma vazhdon!
Nuk dua tê flas ma shumë për dikê që ka ken me mua, sepse jan ndjenat qê më përkasin vetm mua dhe atij.
Aq më teper duke mos qen ktu!

Kujtimet me atê i ruaj si gjan ma sublime dhe ndjejen ma t'pastër qê kemi pasur.?.

Familja

ajo historia
2 rrota i kam veq edhe kali e kerrri edhe dy rrota tjera mungojn mu plotsu
edhe une emrin po aama ehe

Njeriu eshte i krijuar ne formen me te persosur. Lakmia e tepert e ben ate te ndjehet cdohere qe ka nevoje per me shume e me shume, e keshtu nuk ndalet.

Back
Lartë