Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te perqafoj zemerushe, naten e mire dhe Zoti ju ruajt e ju dashte?Kam dy dashuri ❤❤
Shpirt❤Te perqafoj zemerushe, naten e mire dhe Zoti ju ruajt e ju dashte?![]()
Pse jo 1 trilionë? ?£1 billion
Pse jo! Nuk ofendohemi?Ose jo 1 trilionë? ?
Doja të pyesja pse pranon kufizime në imagjinatë... Nëse thua një bilionë, pse nuk thua një trilionë ose njëqind trilionë?Pse jo! Nuk ofendohemi?
Kalo nga unë, kam talent në kuzhinë. Vetëm më trego çfarë do dhe e gati akoma pa dal nga dushi ?Po me mungon dikush se tma pregatit buken Kur te shkoj me shpi te ha diqka tmir bre
Mjafton te jet Diqka frisch bre Se marova tu honger ushqim bajat te marketevKalo nga unë, kam talent në kuzhinë. Vetëm më trego çfarë do dhe e gati akoma pa dal nga dushi ?
Ke këto opcione:Mjafton te jet Diqka frisch bre Se marova tu honger ushqim bajat te marketev
Vez te ziera mjafton.. viel dankeKe këto opcione:
Vezë të fërguara
Vezë të skuqura
Vezë të ziera
Vezë me sugjuk
??
Keni shume te drejteaber wissen Sie, ich hatte diesen Eindruck, jetzt nicht mehr?
Kenaqemi me pak!Doja të pyesja pse pranon kufizime në imagjinatë... Nëse thua një bilionë, pse nuk thua një trilionë ose njëqind trilionë?