Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Doja ta shprehja pak me larte po kane haruar se si eshte te jetosh me 200mije apo 300 mje lek te vjeta ne shqiperi kurr nuk do flisja per litar ne shpine e te varurit ???ehhh si tallen o @GLAUK me rrogen ton Modeste 300 mij lek sheh ti a jo?????
eh xhan te na pyesin ne keta pa ehu qe te maresh nje rrog 300 mij me muj e te besh hesap cdooDoja ta shprehja pak me larte po kane haruar se si eshte te jetosh me 200mije apo 300 mje lek te vjeta ne shqiperi kurr nuk do flisja per litar ne shpine e te varurit ???
Do hapja ate qe kam deshiruar gjithmone ...e do me behej realitet .... me 10 miljon sboja sot asgjo ahahahhajo se ajo do me shum nja 60 ...e kusur me kaq asgjo sdo beja .shyqyr zotit i kam mundesit sme mungon ndoshta do i prishja per qef me shoqerin a se di por sjan asgje ...ne diten e sotme ...leku ndan njerzimin....e ben ate te dal nga vetja ...sado i pasur te jesh apo te kesh leku e shkatro robinMendoni sikur kapet një lloto me vlerë 10 milion lek ose Arditit i vajti dora tek bilata juaj dhe thatë telebingo. Prap ndo1 që ra rrufeja në hale siç i thon në gjuh popullore. Papritur ju erdhi kjo shum parash. Si do i shpezoni?
Te kupoj ? mos u merzit rendesi ka shendeti ???eh xhan te na pyesin ne keta pa ehu qe te maresh nje rrog 300 mij me muj e te besh hesap cdoo
aminn ai na mori ne qafe ec te perqafoj tanii?????????Te kupoj ? mos u merzit rendesi ka shendeti ???
Qaq spo mdalin me dal 2 te shtune ???a do iban tim ???????
Werbung apo rreklamUn bej boll edhe ne qito mundesit e mia qe i kom por Jo qdo gje boj Werbung ?
???????Qaq spo mdalin me dal 2 te shtune ???
Po nisoj osht bre qyWerbung apo rreklam
Po 1 or mrrin 35-45frong tash llogariti oret shtes qe punon tdillen 50% mA shum ..?????shkon ne Avalon edhe i hargjon per 4-5 or ???Fiks HAHAHAHA
Ndoshta me bo Ore shtese i ben e per nje muaj, por kam harru si punohet me Rroge tani e nga 2014 po e di me heret kshtu ishte kur punoja ne Geneve me Oret shtes isha gjithnje ne 7.8
Cka ne AvalonPo 1 or mrrin 35-45frong tash llogariti oret shtes qe punon tdillen 50% mA shum ..?????shkon ne Avalon edhe i hargjon per 4-5 or ???
Asgje pse do vish tshtunen a..?Cka ne Avalon
Paske ndryshu menim?Dasëm..
Do ftoja dyshin?