• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfar do benit ?

Doja ta shprehja pak me larte po kane haruar se si eshte te jetosh me 200mije apo 300 mje lek te vjeta ne shqiperi kurr nuk do flisja per litar ne shpine e te varurit ???
eh xhan te na pyesin ne keta pa ehu qe te maresh nje rrog 300 mij me muj e te besh hesap cdoo

Mendoni sikur kapet një lloto me vlerë 10 milion lek ose Arditit i vajti dora tek bilata juaj dhe thatë telebingo. Prap ndo1 që ra rrufeja në hale siç i thon në gjuh popullore. Papritur ju erdhi kjo shum parash. Si do i shpezoni?
Do hapja ate qe kam deshiruar gjithmone ...e do me behej realitet .... me 10 miljon sboja sot asgjo ahahahhajo se ajo do me shum nja 60 ...e kusur me kaq asgjo sdo beja .shyqyr zotit i kam mundesit sme mungon ndoshta do i prishja per qef me shoqerin a se di por sjan asgje ...ne diten e sotme ...leku ndan njerzimin....e ben ate te dal nga vetja ...sado i pasur te jesh apo te kesh leku e shkatro robin

Last edited:
Sa bejn kta 10 milion lek ne euro ose ChF

Fiks HAHAHAHA
Ndoshta me bo Ore shtese i ben e per nje muaj, por kam harru si punohet me Rroge tani e nga 2014 po e di me heret kshtu ishte kur punoja ne Geneve me Oret shtes isha gjithnje ne 7.8
Po 1 or mrrin 35-45frong tash llogariti oret shtes qe punon tdillen 50% mA shum ..?????shkon ne Avalon edhe i hargjon per 4-5 or ???

Do beja nje pal pushime te hajrit, e po te tepronte gje do i mbaja per dit te veshtira.

Se kam idene çdo beja ...se kam menduar asnjëherë .....por sdo rrinin pa u harxhuar jo duke pasur nipa e nje mbese

Rrush e kumlla

Dasëm..
Do ftoja dyshin?

Back
Lartë