Ajo eshte prerja me e madhe qe ka leku shqiptar ?Ajo e kuqa shqiptare sa esht 10 mij lek apo me shum ? po llogaris kush mbo pun per thojt ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajo eshte prerja me e madhe qe ka leku shqiptar ?Ajo e kuqa shqiptare sa esht 10 mij lek apo me shum ? po llogaris kush mbo pun per thojt ?????
Qe do te thot 100 ?Ajo eshte prerja me e madhe qe ka leku shqiptar ?
Se mos kerkove ti ?Kush te jep sot
Pse ku jeton ti zoguDajo kan ndrru leket ne shipri eee ??? kur isha ne gush sa her e kam len 20 mij lekshin un per dy mij leksh aq te mira qofshin ??? sa thyeja 100 eur se kuptoja si iknin per gjys dite???
Talja ?Pse ku jeton ti zogu
Jan te gjitha 100 qe persoren ne shqiperiQe do te thot 100 ?
Kur e di si ndodh pse duhet bereSe mos kerkove ti ?
Vec ne shipri i ndroj i zbukuroj leket ktej ato qe kan qen jan ?Jan te gjitha 100 qe persoren ne shqiperi
Paundi nuk kishte se do e kishim bashkangjit
Une i du me nje zero pasSa me ble nje ore te tille kush po mi jep borxh ca Euro ? 9 i kam vete ??
View attachment 137886View attachment 137887
E hapimmm ??Mire ishte me pas e nje teme fondi bamiresise se forumit
Te kontribuonin te gjithe me dhene pare borxh ??
Kur te mbushni arken me thoni te vij te aplikoj per krediE hapimmm ??![]()
O zottt ca me kujtove me kte ????Sa me ble nje ore te tille kush po mi jep borxh ca Euro ? 9 i kam vete ??
Sa paqef qenke ?Une i du me nje zero pas
Po ta gjej do ta postoj prit pak ?O zottt ca me kujtove me kte ????
Lexo pak ktu lexo doja nji dhurat per dike dhe mendova ishte flori ? kur me tha 19 mij lek thash ahhhaaa flori qenka ?? ca gafe kam berSa me ble nje ore te tille kush po mi jep borxh ca Euro ? 9 i kam vete ??
E bukur ne pamje ama ? Speciale . 1 perdorimshme ?Lexo pak ktu lexo doja nji dhurat per dike dhe mendova ishte flori ? kur me tha 19 mij lek thash ahhhaaa flori qenka ?? ca gafe kam ber
Fiksss per aq lek sa ben ishte fal fare edhe un si idjote po mendoja te nisja 200 eur ??E bukur ne pamje ama ? Speciale . 1 perdorimshme ?
Sa me ble nje ore te tille kush po mi jep borxh ca Euro ? 9 i kam vete ??