• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Borxhi !!!

Dajo kan ndrru leket ne shipri eee ??? kur isha ne gush sa her e kam len 20 mij lekshin un per dy mij leksh aq te mira qofshin ??? sa thyeja 100 eur se kuptoja si iknin per gjys dite???
Pse ku jeton ti zogu

Mire ishte me pas e nje teme fondi bamiresise se forumit
Te kontribuonin te gjithe me dhene pare borxh ??

Sa me ble nje ore te tille kush po mi jep borxh ca Euro ? 9 i kam vete ??‍♀️
A82F910A-879B-44E8-8E3C-CF3916B556AD.jpegD2861741-B4D4-45B7-909E-EADA902A0107.jpeg

Lexo pak ktu lexo doja nji dhurat per dike dhe mendova ishte flori ? kur me tha 19 mij lek thash ahhhaaa flori qenka ?? ca gafe kam ber
E bukur ne pamje ama ? Speciale . 1 perdorimshme ?

Back
Lartë