Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ua edhe unë. ?Plasja e buzve duke ngrene
Faleminderit që më urren. ?Femrat kur fryn buzet per te dal foto?
Sti kemi pa akoma si i ben ne foto ??Faleminderit që më urren. ?
Jam kurioz pse e beni ate veprim?Faleminderit që më urren. ?
Unë urrej njerëzit që gërhasin.. Njerëzit që kur kolliten nuk i vendosin duart tek goja.Femrat kur fryn buzet per te dal foto?
Qē të na thonë njerëzit "uaa sa buzë tē bukura ke" ??Jam kurioz pse e beni ate veprim?
????Qē të na thonë njerëzit "uaa sa buzë tē bukura ke" ??
Ca maloke keqe je pz?Kur thonë: " jam e zgjuar"..
Apo s' është ves ky?
Të iku zëri??Ca maloke keqe je pz?
Jo fryma mu nal?Të iku zëri??
Nuk është ves. Është gjë e bukur të mendosh për veten se je e zgjuar. Ëdhtē gjē e bukur tē thuash për veten fjalē tē bukura. Unë jam shumë e zgjuar dhe shumë njerëz të tjerë janë shumë të zgjuar njësoj si unë.Kur thonë: " jam e zgjuar"..
Apo s' është ves ky?
Mirë shpirt.Nuk është ves. Është gjë e bukur të mendosh për veten se je e zgjuar. Ëdhtē gjē e bukur tē thuash për veten fjalē tē bukura. Unë jam shumë e zgjuar dhe shumë njerëz të tjerë janë shumë të zgjuar njësoj si unë.
Nuk është gabim ta duash veten. Gabim eshte të mos e duash veten. Mêso ta duash veten. Pyet edhe ndonjë psikolog dhe do të tregoj se nuk është gabim të thuash në publik "jam e zgjuar". Nuk është mendjemadhësi. ?Kur thonë: " jam e zgjuar"..
Apo s' është ves ky?
Të thot një psikolog ti thuash vetes jam e zgjuar ....dmth me ja bo qefin vetes nuk e besoj sepse në një moment kur jeta do t përball me njerëz superintelegjt ajo bindje do shembet pason një rënie psikologjike.Të duash dhe motivosh veten esht gjë e bukur por jo duke ua thën tjerve por ja thu vetes....."Un vlej" "Un jam Un" dmth fjal qe kan një pergjigje ndaj PSE?Nuk është gabim ta duash veten. Gabim eshte të mos e duash veten. Mêso ta duash veten. Pyet edhe ndonjë psikolog dhe do të tregoj se nuk është gabim të thuash në publik "jam e zgjuar". Nuk është mendjemadhësi. ?