• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Bisedë

Po atij pse nuk ia fshin mesazhin?

Të thot një psikolog ti thuash vetes jam e zgjuar ....dmth me ja bo qefin vetes nuk e besoj sepse në një moment kur jeta do t përball me njerëz superintelegjt ajo bindje do shembet pason një rënie psikologjike.Të duash dhe motivosh veten esht gjë e bukur por jo duke ua thën tjerve por ja thu vetes....."Un vlej" "Un jam Un" dmth fjal qe kan një pergjigje ndaj PSE?
Unē thash se jam e zgjuar, nuk thash se nuk ka njerēz më tē zgjuar se unē. ?

Jo bota ka vend për të gjithë njerëzit.. Por unē dua tē shkruaj vetēm me njerēzit e zgjuar.. Nëse dikush e ndjen veten tē zgjuar le tē më shkruaj mua dhe do jemi shokë, nëse mendon se nuk është i zgjuar le të mos më shkruaj fare. Sepse nuk mundem ti duroj budallenjtë, nuk mundem ti duroj as ato që pyesin "a je e virgjër?" ??
Lol kto qe thua ti jane thjesht preceptime adoleshentesh..
Ku e dallon dot sa i zgjuar eshte dikush thjesht duke chatu ktu na i thuaj pak!...

Nuk është ves. Është gjë e bukur të mendosh për veten se je e zgjuar. Ëdhtē gjē e bukur tē thuash për veten fjalē tē bukura. Unë jam shumë e zgjuar dhe shumë njerëz të tjerë janë shumë të zgjuar njësoj si unë.
Mos ndoshta po ngaterron pak vetbesimin me mendjemadhesin,?
Si e mate zgjuarsin ti,?
Ma thuaj dhe mua te mas cik kete timen?

Urrej femrat kur bejne gjeste per te terhequr vemendjen e qerosave me x6?
Jam shumë dakord me ty. X6 cfare ju thoni, veturave? Unë mendoj se vajzat duhet të punojnë të fitojnë para dhe ta blejnë veturën e vete vetë, të mos vrapojnë pas veturës së burrave. Vetuea e burrit është e burrit jo e jotja, vetura e jote është kur e blen vetë dhe ke paratë e tua.

Jam shumë dakord me ty. X6 cfare ju thoni, veturave? Unë mendoj se vajzat duhet të punojnë të fitojnë para dhe ta blejnë veturën e vete vetë, të mos vrapojnë pas veturës së burrave. Vetuea e burrit është e burrit jo e jotja, vetura e jote është kur e blen vetë dhe ke paratë e tua.
Kur ta blen burri i them hallall une..
Po kur ta blen "dashnori"...ca emri ti vem..

Sepse burrat dhe gratë janë të barabartë. Të dy gjinitë kanë vlerë njësoj. Dhe fjalët e të dy gjinive janë me vlerë. Dhe asnjëra gjini nuk është më e mirë se tjetra.
Une personalisht jam dakort me ty..
Kshu duhet te jete..

Por ti mendon se ky eshte realiteti vertet?

Femrat qe pin cigare, menyra, gjestet si e bejne fytyren bohhh !

Back
Lartë