• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi juaj rreth miqesise virtuale.

Nuk ka lidhje zoti në këtë gjë.
Un mund të jem e pa fe e pa zot por kjo sdo të thotë që sjam besnike.
E kam cek e dashur,mendimi jem personal per veten time,kur ne jet sdo gjykoja as kend,dhe sdua tme gjykojn,thjesht e japim mendimin ton personal.?

Nga 1 deri ne 10 do zgjidhja 7
.Te gjithe e them sbesojm sbesojm
Po tgjithe ketu njerez si njeri tjetri jemi si mduket mua vetja njeri i mire ashtu u duket te gjithve.
Gabimi ne perzgjedhje se kujt ti besosh eshte gje tjeter.
Une me kete sy e shikoj

Nga dita ne dite bindem per virtualitetin po une presonalisht jam tip qe besoj jam tip qe kuptoje shakate por dhe di kur te ndalem jam time qe edhe prekem me disa shkrime jam tip qe dhe merzitem po kjo eshte jeta e virtualitetit po kurr nuk do beja publike dicka qe dikush me besoje ne pv apo diku tjete se kjo tregone mungese respekti per personin ne fjale dhe aq me keq per ty prandaje disa gjera duhet ti ndajme nese duam ti themi vetes njeri me vlera ose me respekt flm

Vetem nje person kam besuar dhe i besoj ne jeten time,e kam te shenjte e te shtrenjte ne zemren time perjetesisht, e kam dhe ne fb❤️

Ktu nuk i kam besuar njerezve aq shum sac mund te pretendojne ato pavaresisht se kam trreguar gjera nga jeta por asnjeher me shum sec duhet te dijne ! Pasi esht shum e veshtire te krijoj besim. Duke pare shum gjera ktu shum dallavere gjona qe mu sme pelqejn sic jan dhe thashethemet ?
Nje person kam dash me i besu dhe prap nuk i besova dhe me mire qe nuk i besova !
Mendoj se ka njerez t mire dhe ketu por akoma skam kriju ate afrimitetin sa ta njoh MIRE!

Back
Lartë