Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ska te bej me inatKaq inat me ka @Rrelse mua![]()
JoooKjo @Rrelse hal ne sy me ka![]()
? ?Pise
S'je vetëm...jam dhe unë aty ?Kjo @Rrelse hal ne sy me ka![]()
Jam.dhe unë?S'je vetëm...jam dhe unë aty ?
Plus që s'ke marrë asnjë votë kshu që s'ke pse mrz ?
?S'je vetëm...jam dhe unë aty ?
Plus që s'ke marrë asnjë votë kshu që s'ke pse mrz ?
Ti nuk diskutohesh.Prej teje jan bo gjith këto komente ktu ?Jam.dhe unë?
Un ate qe ndjej e them hapur nuk e them mbrapa kraheve se e di qe kjo me ka pas gjithmon inat mua dhe e kam vrenjt ?Ti nuk diskutohesh.Prej teje jan bo gjith këto komente ktu ?
Oj ste kam oj loqkUn ate qe ndjej e them hapur nuk e them mbrapa kraheve se e di qe kjo me ka pas gjithmon inat mua dhe e kam vrenjt ?
Që të të marrë inat @Rrelse duhet t'i kesh bo dicka shumë të keqe, përndryshe s'ka shance.Nuk të ka inat...Rrallë ka njerëz si ajo,t'a garantoj unë ?Un ate qe ndjej e them hapur nuk e them mbrapa kraheve se e di qe kjo me ka pas gjithmon inat mua dhe e kam vrenjt ?
Un nuk kam sharr se po te ishte do kisha shar dhe un sic shau ai po nuk bie ne nivel te atij un edhe sjam vajz qe shaj ??po mbrom mbajta qetesin se kam respekt per ca persona edhe sdua qe te bie ne nivel te atyre personave qe flasin pa pik turpi sjam asi vaje ?Oj ste kam oj loqk
Po tkam lexu tu u sha me r në?
Uffff mooo??@Claa e shef edhe mua me kan fut![]()
Ca ke ti dreqUffff mooo??
Cne ti te zihesh mi ti sdebaton fare???Ca ke ti dreq
Cne ti te zihesh mi ti sdebaton fare???
E mire ti pse sulm direkt ne shaka bejm??Nuk zihem me asnje un skam pse te zihem
Pusho se keto nerva qe kam mos ti nxjerr tek tiE mire ti pse sulm direkt ne shaka bejm??
Error 404 ika unePusho se keto nerva qe kam mos ti nxjerr tek ti