• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Anëtari më i debatuar.

Cili mendoni se është anëtari/a që shpall më shumë debate ?

• Gjithsej votues
    25
Un ate qe ndjej e them hapur nuk e them mbrapa kraheve se e di qe kjo me ka pas gjithmon inat mua dhe e kam vrenjt ?
Oj ste kam oj loqk
Po tkam lexu tu u sha me r në?

Un ate qe ndjej e them hapur nuk e them mbrapa kraheve se e di qe kjo me ka pas gjithmon inat mua dhe e kam vrenjt ?
Që të të marrë inat @Rrelse duhet t'i kesh bo dicka shumë të keqe, përndryshe s'ka shance.Nuk të ka inat...Rrallë ka njerëz si ajo,t'a garantoj unë ?

Oj ste kam oj loqk
Po tkam lexu tu u sha me r në?
Un nuk kam sharr se po te ishte do kisha shar dhe un sic shau ai po nuk bie ne nivel te atij un edhe sjam vajz qe shaj ??po mbrom mbajta qetesin se kam respekt per ca persona edhe sdua qe te bie ne nivel te atyre personave qe flasin pa pik turpi sjam asi vaje ?

Back
Lartë