Si e do te shajtmen ?"Tradheti" quhet! Nje qe ndien per partnerin/en nuk shkruan ne virtualitet me te tjere! Puthjet dhe zemrat ja dergon atij/asaj dhe jo te tjereve, ne ditet e sotme kjo eshte faza e pare qe shpie drejt tradhetise fizike!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si e do te shajtmen ?"Tradheti" quhet! Nje qe ndien per partnerin/en nuk shkruan ne virtualitet me te tjere! Puthjet dhe zemrat ja dergon atij/asaj dhe jo te tjereve, ne ditet e sotme kjo eshte faza e pare qe shpie drejt tradhetise fizike!
Me shaj si te duash, por une them vetem te verteta???Si e do te shajtmen ?![]()
Ik se le namMe shaj si te duash, por une them vetem te verteta???
anonim ?Kerkoj nje mami qe ruan sekretin dhe qe eshte e gatshme per te kryer krim pasioni. Prangat dhe shkopin e gomes i kam vete. Te interesuarat te me shkruajne ne inbox.
Se harrova me shkru ne fillim PRSH JOQ dhe anonim ju lutem ne fund. ?anonim ?
Kish hudh nji i dit anonim megjithmen?Se harrova me shkru ne fillim PRSH JOQ dhe anonim ju lutem ne fund. ?
Asgje nuk kam kuptuar nga te gjitha sa lexova me lart?
Me emojis eshte thjeshte respekti apo afrimiteti qe ke me dike, thjeshte se e ke xhan!
"Ndersa dhuron emocionet, ndjenjat tua ne ludo sikur thoni ju" apo neper pv te forumit me biseda ndjenjash sa me njerin e me tjetrin, mbajeni se tradheti eshte?
Emocionet dhe fjalet e dashurise ushqejne shpirtin dhe kete nuk mund ta besh me ke te dale perpara apo me kedo!
Shaka ok do bejme se atehere po nuk e kuptuam qe eshte nje shaka ke skadu prz.
Sa fjale aq te mira te kemi te gjithe dhe per mua dashuria, ndjenjat dhe fjalet e shpirtit jane te shenjta e nese je i/e lidhur ose i/e martuar dhe i shperndan me kedo dhe kudo eshte tradheti, kaq di une, gje qe une jam vetem dhe se bej dot nese nuk ma thote shpirti!
Kam luajtur ludo dhe kam biseduar pv si te rritur ne mendje, ne menyre njerezore, intelektuale dhe i falenderoj per bisedat shoqerore dhe cilesore kedo,por asgje me shume kurreeeee!
Ju uroj te kaloni gezueshem dhe gjithkush sikur i do zemra?
Kerkoj nje mami qe ruan sekretin dhe qe eshte e gatshme per te kryer krim pasioni. Prangat dhe shkopin e gomes i kam vete. Te interesuarat te me shkruajne ne inbox.
Prandaj qeshin keta kur thone "ludo" mafiozat me master?????Eh moj shpirt e bo gerrdine ludoja ??
Prandaj qeshin keta kur thone "ludo" mafiozat me master?????
do lujm i her bashk tlepi i herEh moj shpirt e bo gerrdine ludoja ??
do lujm i her bashk tlepi i her![]()
e cojm me tzvarritme o drrit ?Jo se ke dhape t shkurt sme arrin tgjithen ??
She she she edhe ja paska mat jo vetem e ka par llapen??Jo se ke dhape t shkurt sme arrin tgjithen ??
She she she edhe ja paska mat jo vetem e ka par llapen???????
T'hongshin dreqnit ty?Po aq sa jam un 'per tu honger' sbesoj se mjaftohet njeri ??
T'hongshin dreqnit ty?