• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Edhe ti dora jone lale hahahahahaahhaha
Un si jevg jam por sjam jevg ?? kemi nda buken edhe me jevgun ska asgjo tkeqe shpirt qe kan ato vlla te nr veshtir ta gjesh, Vetem knojn hajn pijn ... 40 kalamoj mos e shtjellojm se ka shum ven per diskutim por mgje nai nekerse anej nga korca ?

Nuk boheni tmire ju beqaret duke drejtu gishtin te ne sepse do jeni edhe vet ktu neser nkyt situate edhe don zoti reflektoni sepse jo se nuk eshte tradhti por ske ca emri ti vesh. Nfun funit jeta eshte personale edhe une them mos te tradhtosh kur tvi momenti i te vertetes qe ke cdo gjo ndore edhe nuk e tradhto lekuren mishin ajo eshte teadhti kto jan budalliqe per mendimin tim ju flm ju oerqafoj. Rrelja osht tu mi mor ment prz ?
Esht e padrejtesi jo tradhti, po çe lodh trurin amam! Te gjith te njejten gje bejn ketu. Te gjith puthen e perqafohen pa perjashtim. Kshuqe o jemi te gjith o askush. Qe tputhi iher ?
Un kam perqafu edhe koleg kolege pune kshuqe paskem tradhtu me kohe.

Un si jevg jam por sjam jevg ?? kemi nda buken edhe me jevgun ska asgjo tkeqe shpirt qe kan ato vlla te nr veshtir ta gjesh, Vetem knojn hajn pijn ... 40 kalamoj mos e shtjellojm se ka shum ven per diskutim por mgje nai nekerse anej nga korca ?
Ja te arri njeher aman

Esht e padrejtesi jo tradhti, po çe lodh trurin amam! Te gjith te njejten gje bejn ketu. Te gjith puthen e perqafohen pa perjashtim. Kshuqe o jemi te gjith o askush. Qe tputhi iher ?
Un kam perqafu edhe koleg kolege pune kshuqe paskem tradhtu me kohe.
???? kinge ??? kan te drejte nai fare ane duhet me ja meshtet ?

une mendoj se quhet tradheti...thjesht nuk i eshte dhene mundesia per te tradhetuar live dhe eben ne virtual.
edhe sdo rrija me dike qe komunikon me tjera ne internet...do me dukej tip qe nuk e di se ca kerkon nga jeta.
Them se dy pergjigje ka kjo tema:
1- Ato persona qe nuk i perdorin keto lloj shprehish apo se kan ket lloj marredhenje QUHET TRADHTI e shkalles se pare, lol
2- Ato qe e i perdorin, NUK E QUAJNE TRADHTI, per 2 arsye: 1- sepse vertet pas atyre fjaleve nuk fshihet asnje ndjenje qe do trazonte jeten reale,ose thjehst i bejne se i jan bere shprehi dhe nuk eshte se duan vertet ta puthin ate robin pas ekranit tjeter:D dhe 2- asnje se prano qe tradhto:D....

Un mendoj qe bote virtuale eshte dhe te gjitheve na pwlqen te kemi sa me shum kontakte deri sa arrijme diku te perqendohemi ne nje person qe na fal nje fare besimi dhe gjate kti harku kohor nga fillimi deri tek ai/ajo qe. Thash me lart ka dhe tradheti ka dhe flerte e puthje e cdo gje ...

Back
Lartë