Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un si jevg jam por sjam jevg ?? kemi nda buken edhe me jevgun ska asgjo tkeqe shpirt qe kan ato vlla te nr veshtir ta gjesh, Vetem knojn hajn pijn ... 40 kalamoj mos e shtjellojm se ka shum ven per diskutim por mgje nai nekerse anej nga korca ?Edhe ti dora jone lale hahahahahaahhaha
Esht e padrejtesi jo tradhti, po çe lodh trurin amam! Te gjith te njejten gje bejn ketu. Te gjith puthen e perqafohen pa perjashtim. Kshuqe o jemi te gjith o askush. Qe tputhi iher ?Nuk boheni tmire ju beqaret duke drejtu gishtin te ne sepse do jeni edhe vet ktu neser nkyt situate edhe don zoti reflektoni sepse jo se nuk eshte tradhti por ske ca emri ti vesh. Nfun funit jeta eshte personale edhe une them mos te tradhtosh kur tvi momenti i te vertetes qe ke cdo gjo ndore edhe nuk e tradhto lekuren mishin ajo eshte teadhti kto jan budalliqe per mendimin tim ju flm ju oerqafoj. Rrelja osht tu mi mor ment prz ?
Ja te arri njeher amanUn si jevg jam por sjam jevg ?? kemi nda buken edhe me jevgun ska asgjo tkeqe shpirt qe kan ato vlla te nr veshtir ta gjesh, Vetem knojn hajn pijn ... 40 kalamoj mos e shtjellojm se ka shum ven per diskutim por mgje nai nekerse anej nga korca ?
???? kinge ??? kan te drejte nai fare ane duhet me ja meshtet ?Esht e padrejtesi jo tradhti, po çe lodh trurin amam! Te gjith te njejten gje bejn ketu. Te gjith puthen e perqafohen pa perjashtim. Kshuqe o jemi te gjith o askush. Qe tputhi iher ?
Un kam perqafu edhe koleg kolege pune kshuqe paskem tradhtu me kohe.
Mbeshtetjua ti e per mua ????? kinge ??? kan te drejte nai fare ane duhet me ja meshtet ?
Prz me qef ???Mbeshtetjua ti e per mua ?
TiKur puthemi goc goc
Kena kalu less
????????
??hiPrz me qef ???
Tu cu lale ?????hi
Un jam less??Ti
Qenje me ke
Cu e kom??????????perher muhabetin e qeshmenTu cu lale ???
Ti je mekatare ??Un jam less??
Skam lon goc pa puth
Edhe un ?????????Cu e kom??????????perher muhabetin e qeshmen
E di ??Ti je mekatare ??
??????????Edhe un ?????????
Iiiii se mos ke puth dhe @Rrelse hahaUn jam less??
Skam lon goc pa puth
E para ?Iiiii se mos ke puth dhe @Rrelse haha