• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A pini mall ?

Hahahah je i moll dak ska nai gjo kto le tbojn sikur sdun e vlla me mire pa arxhime ? po per fat na jan bajat shpejt
Hahahaha ejj leje se desh kisha raportu ke abc news per dhunim kundrejt meshkujve hahahahahahaha

ato i pi ti se duket lol..
un kam vajt tek e buta
Nuk jam ma simpatizant i electronic house se do i pija prap, kur thu tbut cilsoje cfare marijuana apo cocain, mos ke perdor nai kitamin moj, po crak ke tymos nai her?

Nuk jam ma simpatizant i electronic house se do i pija prap, kur thu tbut cilsoje cfare marijuana apo cocain, mos ke perdor nai kitamin moj, po crak ke tymos nai her?
ti dashke mhb.. ktu thuhet keni pi mall un u pergjigja se ca malli pun per mua kshuwe ik futi nja dy tegela t vish n vete

ti dashke mhb.. ktu thuhet keni pi mall un u pergjigja se ca malli pun per mua kshuwe ik futi nja dy tegela t vish n vete
Hajde ma qendis pak me ato buzet e tuja , mhb prej teje une hala ske pi heroin me shiring moj pune per ty. Masi e tengelosa nja 2 her ti thashe fjalet ma nalt qe ta dish

Her her, ka momente qe so tymos ndonjehere per te hequr ate monotonine dhe stresin e dites..

As e kam provuar?‍♀️

Mall nqs i referoheni hashashit kurr. E vetmja gje qe kam provuar eshte e bardha por asgje te vecant.

Estagfirullah,u prish dunjaja, deri dje skan pas qumsht me pi sot kishe kan perparu e tu perdor kto mallra ua kan kalu kafshve ?‍♀️

Back
Lartë