Hahahaha ejj leje se desh kisha raportu ke abc news per dhunim kundrejt meshkujve hahahahahahahaHahahah je i moll dak ska nai gjo kto le tbojn sikur sdun e vlla me mire pa arxhime ? po per fat na jan bajat shpejt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahaha ejj leje se desh kisha raportu ke abc news per dhunim kundrejt meshkujve hahahahahahahaHahahah je i moll dak ska nai gjo kto le tbojn sikur sdun e vlla me mire pa arxhime ? po per fat na jan bajat shpejt
Nuk jam ma simpatizant i electronic house se do i pija prap, kur thu tbut cilsoje cfare marijuana apo cocain, mos ke perdor nai kitamin moj, po crak ke tymos nai her?ato i pi ti se duket lol..
un kam vajt tek e buta
ti dashke mhb.. ktu thuhet keni pi mall un u pergjigja se ca malli pun per mua kshuwe ik futi nja dy tegela t vish n veteNuk jam ma simpatizant i electronic house se do i pija prap, kur thu tbut cilsoje cfare marijuana apo cocain, mos ke perdor nai kitamin moj, po crak ke tymos nai her?
Hajde ma qendis pak me ato buzet e tuja , mhb prej teje une hala ske pi heroin me shiring moj pune per ty. Masi e tengelosa nja 2 her ti thashe fjalet ma nalt qe ta dishti dashke mhb.. ktu thuhet keni pi mall un u pergjigja se ca malli pun per mua kshuwe ik futi nja dy tegela t vish n vete
Te pift dreqi tyOpo pini luani telat!