Ne fakt e une sa do te beja replayNga teknologjia esht prish njerzia
Nuk shijohet jeta si me pare.
Po pse jo? Une kam par qe shumica jan njohur ne instagram e fb dhe e kan cuar ne stad tjtr njohjen jan martuar r kan femij
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne fakt e une sa do te beja replayNga teknologjia esht prish njerzia
Nuk shijohet jeta si me pare.
Po normal qe ndodh shpesh, por nuk esht ai lezeti i dikurshem. Tashi duhet te flasin me 100 te gjejn 1Ne fakt e une sa do te beja replay
Po pse jo? Une kam par qe shumica jan njohur ne instagram e fb dhe e kan cuar ne stad tjtr njohjen jan martuar r kan femij![]()
Ktu te mbeshtesPo normal qe ndodh shpesh, por nuk esht ai lezeti i dikurshem. Tashi duhet te flasin me 100 te gjejn 1![]()
Ka tjeter ndjesi 100%Ktu te mbeshtes
Me shume dhe mua do me pelqnte ta njoh shokun tim te jetes jo ne virtualitet por ndoshta duke rastisur ne pune ose nuk e di,ka tjeter ndjesi ai kontakti me sy
Eh normale qe flirtimi sy me sy,sic e the e vet kohet kan ndryshuar,u be snapi cop,e perdorin meshkuj mbi 27 e kusur vjec per te ngacmuar e gjetur te dashurKa tjeter ndjesi 100%
Me bukur dashuri me germa, apo dashuri kur flirton me sy me njeri tjetrin?
Une e perdor me ba naj fotoEh normale qe flirtimi sy me sy,sic e the e vet kohet kan ndryshuar,u be snapi cop,e perdorin meshkuj mbi 27 e kusur vjec per te ngacmuar e gjetur te dashur![]()
Te them te drejten me germa,por nuk ja vlejti nga ana ime ne fakt,dhe ndaj e une sdua ne virtualitet@Kiddo si je njohur ti me te dashurin tend?
Eh ja e une fake e kam vtm per fotoUne e perdor me ba naj foto![]()
Dil e njih njerez jasht germave, dil e shijije jeten ashu sic duhet. Je ne moshen me te bukurTe them te drejten me germa,por nuk ja vlejti nga ana ime ne fakt,dhe ndaj e une sdua ne virtualitet![]()
Mos trego kujt se bejm me filtraEh ja e une fake e kam vtm per foto![]()
Prandaj sdua te humbas kohe keshtuDil e njih njerez jasht germave, dil e shijije jeten ashu sic duhet. Je ne moshen me te bukur![]()
Pune e madhe fort ne jemi si shpirt si pa filtra si me filtraMos trego kujt se bejm me filtra![]()
Per ke e kishe fjalen ktuTe them te drejten me germa,por nuk ja vlejti nga ana ime ne fakt,dhe ndaj e une sdua ne virtualitet![]()