• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A mund të dashurosh një person virtualisht ?

Ne fakt e une sa do te beja replay😂
Po pse jo? Une kam par qe shumica jan njohur ne instagram e fb dhe e kan cuar ne stad tjtr njohjen jan martuar r kan femij😅
Po normal qe ndodh shpesh, por nuk esht ai lezeti i dikurshem. Tashi duhet te flasin me 100 te gjejn 1 😁

Po normal qe ndodh shpesh, por nuk esht ai lezeti i dikurshem. Tashi duhet te flasin me 100 te gjejn 1 😁
Ktu te mbeshtes😂😂
Me shume dhe mua do me pelqnte ta njoh shokun tim te jetes jo ne virtualitet por ndoshta duke rastisur ne pune ose nuk e di,ka tjeter ndjesi ai kontakti me sy

Ktu te mbeshtes😂😂
Me shume dhe mua do me pelqnte ta njoh shokun tim te jetes jo ne virtualitet por ndoshta duke rastisur ne pune ose nuk e di,ka tjeter ndjesi ai kontakti me sy
Ka tjeter ndjesi 100%
Me bukur dashuri me germa, apo dashuri kur flirton me sy me njeri tjetrin?

Ka tjeter ndjesi 100%
Me bukur dashuri me germa, apo dashuri kur flirton me sy me njeri tjetrin?
Eh normale qe flirtimi sy me sy,sic e the e vet kohet kan ndryshuar,u be snapi cop,e perdorin meshkuj mbi 27 e kusur vjec per te ngacmuar e gjetur te dashur😂

Back
Lartë