Pshe jam e flliqme mi ? ?lene moo pzzz gagagagag po ti paske qene e felliqme hahahhahahahahahhahahahahahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pshe jam e flliqme mi ? ?lene moo pzzz gagagagag po ti paske qene e felliqme hahahhahahahahahhahahahahahhahaha
jo ti mii hahahahahahhahahah po me I than atyre po ti paske qene I felliqme hahahah e ke pa a nje burre d gjen gru duke tradhet ene I thon po ti paske qene e felliqme miii hahahahhahahahaPshe jam e flliqme mi ? ?
Heu Thash cne un mi ? ??jo ti mii hahahahahahhahahah po me I than atyre po ti paske qene I felliqme hahahah e ke pa a nje burre d gjen gru duke tradhet ene I thon po ti paske qene e felliqme miii hahahahhahahaha
nuk a ajo ruspie mi jan ata ruspi hahahahahhahah se ajo tj mund mos dij gje fare hahahahhahahahahahahha ene I tradheton gruja me krah tj???????????Heu Thash cne un mi ? ??
Po ata skan as nder as fytyr qe mohojn statusin per nje luspie ????
Nderkohe i bje autoriteti kur ajo luspia ja ben lojen mé te tjere .
pikerisht per kto lojela un shi Besoj hic tashurise kshu jam e le ne teme?
Nuk te duhet shkolla beba jem per kto qeshtje .Ku di une pa shkolle jemi?![]()
po r ka bo hahah mbylle ti hahah a hap dera kryesore??????????????????Nuk te duhet shkolla beba jem per kto qeshtje .
Si e kalove te tasulia mrom ? Se mos ke bo noj qeder se te kyca me 7 dryna.??
Mossssss ma llasto se Este akoma e logel sha Nje gogel .?po r ka bo hahah mbylle ti hahah a hap dera kryesore??????????????????
I them mos e tlaleto se e mbysssssss me e tlaleto me ata te martu?????? ene nee te fifimmmmmm fortttt atyyy e di ti moooo????????????????Mossssss ma llasto se Este akoma e logel sha Nje gogel .?
Ndaj vjen shpesh ke ty ajo ? Pupupu do ju gri te dyjave me fifff ????????
Shupel fale ?Nuk te duhet shkolla beba jem per kto qeshtje .
Si e kalove te tasulia mrom ? Se mos ke bo noj qeder se te kyca me 7 dryna.??
MeShupel fale ?
Ncuq ska tlatetiI them mos e tlaleto se e mbysssssss me e tlaleto me ata te martu?????? ene nee te fifimmmmmm fortttt atyyy e di ti moooo????????????????
Elvaaa dashulia ime elvaaa???Me
Shupel poqish . Ec ec shpi se sdo ta ndez sumen ne publik .?
Ka dhe qe e din qe kan dike dhe vazhdojn mi se i pelqen e kan ne gen ????nuk a ajo ruspie mi jan ata ruspi hahahahahhahah se ajo tj mund mos dij gje fare hahahahhahahahahahahha ene I tradheton gruja me krah tj???????????
ka mi ka gahahhahahahhKa dhe qe e din qe kan dike dhe vazhdojn mi se i pelqen e kan ne gen ????
Shto dhe rrethanat?Cila menyr te pelqen ty ?
Nga teknologjia esht prish njerziaPo thuajse nje 50% e njerzve virtualisht jan dashuruar dhe e kan finalizuar me martes,nuk eshte ndonje gje jetojm ne kohen e teknologjis