Ore respekti eshte reciprok sesht vetem ata qe pelqej..respect per nje te moshiar.femij,te rritur etjTe pelqekan icik dmth ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ore respekti eshte reciprok sesht vetem ata qe pelqej..respect per nje te moshiar.femij,te rritur etjTe pelqekan icik dmth ?
O yll bote a je mirTa ha zemren
I uroj shume fat shoqes tone @Rrelse , vertet e meriton! Mbase s'kam ditur ta kerkoj "fatin".? Them te nderroj emer(nick) e te hidhem ne forume te tjera, mbase keshtu shumfishoj mundesite siç bejne ca...??Une kam 4 vjet ketu e hic. Ti dashke qe vitin e pare. Dhe shoqja jote @Rrelse qe sipas gojedhenave njihet si personi me me fat ne forume per anen sentimentale ne vitin e 5 e gjeti dashurine. ?
Te njejtit jane dhe andej.I uroj shume fat shoqes tone @Rrelse , vertet e meriton! Mbase s'kam ditur ta kerkoj "fatin".? Them te nderroj emer(nick) e te hidhem ne forume te tjera, mbase keshtu shumfishoj mundesite siç bejne ca...??
?Ore respekti eshte reciprok sesht vetem ata qe pelqej..respect per nje te moshiar.femij,te rritur etj
Lalka ime kam be e vaksinen e skam ngrit koke qe kur kam ardh ketejO yll bote a je mir
Spaske bo kursin akoma ?Ore respekti eshte reciprok sesht vetem ata qe pelqej..respect per nje te moshiar.femij,te rritur etj
Uuu sa mir.Lalka ime kam be e vaksinen e skam ngrit koke qe kur kam ardh ketej
Blihet ky produkt?Mundesh nese ai ose ajo jan te sinqert!
Do vi te ti me be kursin..ishalla din ti per vete e me jep kurs mua?Spaske bo kursin akoma ?
Kursin *Do vi te ti me be kurrsin..ishalla din ti per vete e me jep kurs mua?
Studente nga truri a trupi?? mire se do vi si studentKursin *
Di di po varet ca studentje je ?
Ca thu me ??Studente nga truri a trupi?? mire se do vi si student![]()
Po kto qe njef live jan dhe ne forum nuk vin nga hona ne forum njerz njesoj janeDashuri jo por terheqje mendimesh ,komunikimi apsolutisht po ..nuk esht se po dalin me te hajrit kta qe njeh live ?
Me shum se sa ka te bej me personin ka te bej me menyre si dhe ne cilat rrethana njiheshPo kto qe njef live jan dhe ne forum nuk vin nga hona ne forum njerz njesoj jane
Cila menyr te pelqen ty ?Me shum se sa ka te bej me personin ka te bej me menyre si dhe ne cilat rrethana njihesh
Une jam kristal ???Pyt njeher veten ti me pas mua?