• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni vjedhur ndonjëherë,ose a ju ka shkuar nëpër mend ?

Padashejd pi cakmake perdite
A ne vjedhin cakmakun
Po re. Dhe kur blej mar pakete dhe cakmak

Po kam vjedh, ja vodha zemren njeres ?

Kur shkoja tek gjyshja ne fshat uuuuuu mendja per te vjedhur neper baçet e gjitoneve

Mbaj mend kur isha e vogel doja karamele Zana mami i mbante ne nje vazo une ja mbaroja po kuptuar gjithmonë ? e vellai si me i madh gjithmonë thonte " lere te voglin une i mora ??" por isha une

Kam vjedh market i paqet sakuza si e vogel
Kam vjedh i telefon kinse osht loder kur e morra mthirr burri i asaj grus e morra e hedha nlum ?? InshaAllah mfal Zoti a mem vjedh po vallah myt mkan vjedh 2 telefona as 7 muj pa perdor ??edhe pare nshkolll ?? se e bana pralll
Pse sja more edhe burrin ????

Back
Lartë