• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni (page)

Prz mos me mue se kam perborxh krokodilin e vej ngjum me bar ??????
??? tani une pija super amnezia qe per forc sja mer bar ajo mikja me 2 pompa ? ikje si qen haq spat te bente ????po mos pi shum se te ben keq vlla

??? tani une pija super amnezia qe per forc sja mer bar ajo mikja me 2 pompa ? ikje si qen haq spat te bente ????po mos pi shum se te ben keq vlla
A ka ku te shkoj me keq vlla ???????????????????? vec te gurabia edhe me qesh me rrin menja ?? gjinat e tjera ca tjet rrisk ? prz kur me flet kshu se besoj me qen lab mdukesh si nga memaliaj ?

A ka ku te shkoj me keq vlla ???????????????????? vec te gurabia edhe me qesh me rrin menja ?? gjinat e tjera ca tjet rrisk ? prz kur me flet kshu se besoj me qen lab mdukesh si nga memaliaj ?
Gurabin e do bari per omelsim buzesh ??????ste ben mire pp te abuzosh shum te pish naj cigare sesht keq

Gurabin e do bari per omelsim buzesh ??????ste ben mire pp te abuzosh shum te pish naj cigare sesht keq
Po une tani e kam fillu ? si flet shejtoni si me qen 300 vjec po zbohet fjale e burr se une 2 dopjo inkom nga plaku qe mka zo me raki pak du i cigare ndite labo jom keq ti ske pi amnezia ke pi kritikal ?

Mbase ?‍♀️
Ato që i kam marrë gati i kam larë. Ato që kam dhënë, i kam falë.

p.s. web faqe biznesi gastronomie ështe ?
Po ti postoje , mos te vi turp :) Ndoshta ata/o vizitore qe futen mund te behen dhe klient ..

Mbase ?‍♀️
Ato që i kam marrë gati i kam larë. Ato që kam dhënë, i kam falë.

p.s. web faqe biznesi gastronomie ështe ?

Faqet e gastronomise dhe mjeksise jane faqet me klikimet me te shtrenjta.
Zgjedhje e zgjuar.

Kur kwm pas e kam pas 120 mij lek nmuj edhe smaj men ta kem
Mor nai here direkte te shpia shkonte une nuk merja asnji lek sepse nuk i doja ? pag nuk kam por nji far llogarie kam ?

Back
Lartë