Prz mos me mue se kam perborxh krokodilin e vej ngjum me bar ??????Ore bej kshu si te them une lol ? e shikoje plenen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prz mos me mue se kam perborxh krokodilin e vej ngjum me bar ??????Ore bej kshu si te them une lol ? e shikoje plenen
??? tani une pija super amnezia qe per forc sja mer bar ajo mikja me 2 pompa ? ikje si qen haq spat te bente ????po mos pi shum se te ben keq vllaPrz mos me mue se kam perborxh krokodilin e vej ngjum me bar ??????
A ka ku te shkoj me keq vlla ???????????????????? vec te gurabia edhe me qesh me rrin menja ?? gjinat e tjera ca tjet rrisk ? prz kur me flet kshu se besoj me qen lab mdukesh si nga memaliaj ???? tani une pija super amnezia qe per forc sja mer bar ajo mikja me 2 pompa ? ikje si qen haq spat te bente ????po mos pi shum se te ben keq vlla
Gurabin e do bari per omelsim buzesh ??????ste ben mire pp te abuzosh shum te pish naj cigare sesht keqA ka ku te shkoj me keq vlla ???????????????????? vec te gurabia edhe me qesh me rrin menja ?? gjinat e tjera ca tjet rrisk ? prz kur me flet kshu se besoj me qen lab mdukesh si nga memaliaj ?
Smë hapet vlla?Po , kam fanspage time www.melesh.palesh.bereqaves.sitakesh.com ?
Po une tani e kam fillu ? si flet shejtoni si me qen 300 vjec po zbohet fjale e burr se une 2 dopjo inkom nga plaku qe mka zo me raki pak du i cigare ndite labo jom keq ti ske pi amnezia ke pi kritikal ?Gurabin e do bari per omelsim buzesh ??????ste ben mire pp te abuzosh shum te pish naj cigare sesht keq
Hahahahahaa do jete e mbingarkuar faqja kete moment prandajSmë hapet vlla?
Mbase ?@Desirae dhe ti si une me borxhe e??
Po ti postoje , mos te vi turpMbase ?
Ato që i kam marrë gati i kam larë. Ato që kam dhënë, i kam falë.
p.s. web faqe biznesi gastronomie ështe ?
Mbase ?
Ato që i kam marrë gati i kam larë. Ato që kam dhënë, i kam falë.
p.s. web faqe biznesi gastronomie ështe ?
Je më mire tani pas tagut?@Rrelse nuk me rrihet pa tbo tag pz.
Ajo foto profilit nice nice ?
Tema ; kam kam 4 her ne muaj page ?
Tkam xhan pzJe më mire tani pas tagut?
Se kuptoj as un ???A kemi ca??
Ca ke qe shef Buf( e thënë nga ty)?Tkam xhan pz
U lehtesova 2 kile ?
Ca Jan kto mo?Page/faqe/website e jo rroge o popudh.![]()
Do ishte reklamim dhe gjest jo i përshtatshëm me këtë faqe virtuale, mendoj. ?Po ti postoje , mos te vi turpNdoshta ata/o vizitore qe futen mund te behen dhe klient ..