Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HAhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahajjahahjaahhahahahahahahhahahahahahahahahaha sa kam qesh ???Shtylla e lidhjes eshte besimi!
Shiko keto, pasw i insta, fb e budalliqe te tjera, jane lojera femijesh per mendimin tim. Gjera qe bejne 16 vjecaret e sotem, sepse ata ate kuptojne lidhje, te ndajne pasw me njeri tjetrin dhe jane te lidhur.
Ne po flasim per lidhje te rriturish, qe nuk ka vend kontrollimi i tel apo provokimet. Une keshtu e shikoj. Nese do shkonte puna qe une do dyshoja ose nuk kam besim te partneri pse jam me te?
Qesh ti qesh. Po sa veta hyni te forumi jot? ?HAhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahajjahahjaahhahahahahahahhahahahahahahahahaha sa kam qesh ???
BAbbabahahahahhahahahahhahahahahahahahaha vec un tash ??Qesh ti qesh. Po sa veta hyni te forumi jot? ?
Ooooo ikkkkkk moj fjel seee me qmeneeeeeee ke shkoll neserrr oooooooHAhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahajjahahjaahhahahahahahahhahahahahahahahahaha sa kam qesh ???
Qenkeni nda se ska munsi. ?BAbbabahahahahhahahahahhahahahahahahahaha vec un tash ??
Ke fol te verteten?Shtylla e lidhjes eshte besimi!
Shiko keto, pasw i insta, fb e budalliqe te tjera, jane lojera femijesh per mendimin tim. Gjera qe bejne 16 vjecaret e sotem, sepse ata ate kuptojne lidhje, te ndajne pasw me njeri tjetrin dhe jane te lidhur.
Ne po flasim per lidhje te rriturish, qe nuk ka vend kontrollimi i tel apo provokimet. Une keshtu e shikoj. Nese do shkonte puna qe une do dyshoja ose nuk kam besim te partneri pse jam me te?
Sdo shkojjjjjjj se Jam smurrrrrrrrrOoooo ikkkkkk moj fjel seee me qmeneeeeeee ke shkoll neserrr ooooooo
Ty te hagshin 700 dreqen po qe ni muj je tu rre jam smurSdo shkojjjjjjj se Jam smurrrrrrrrr
Hahahhaha hahahahhahahahahahahahahahahaha o traft pika Sen jammmmmm delikate smurem shpejtTy te hagshin 700 dreqen po qe ni muj je tu rre jam smur
Tash te kam shok masi je Demokrate hugsssssHahahhaha hahahahhahahahahahahahahahahaha o traft pika Sen jammmmmm delikate smurem shpejt
+me esht fryr njera an e ftyres prej dhemballes?
BAbahahhahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahhahaa o vdekaDelikate a do me than demokrate?
Btw jam demokrate ??Tash te kam shok masi je Demokrate hugsssss
QA asht koscepti? Koncerv Di un koncerv peshku a asht nilloj a joBAbahahhahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahhahaa o vdeka
Je shum larg konceptit delikate me kuptimin demokrate ?
Hahahahhahahahahahhahahahaha hahahhah plaq hoQA asht koscepti? Koncerv Di un koncerv peshku a asht nilloj a jo