• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ju kontrollon kush telefonin?

Shtylla e lidhjes eshte besimi!
Shiko keto, pasw i insta, fb e budalliqe te tjera, jane lojera femijesh per mendimin tim. Gjera qe bejne 16 vjecaret e sotem, sepse ata ate kuptojne lidhje, te ndajne pasw me njeri tjetrin dhe jane te lidhur.
Ne po flasim per lidhje te rriturish, qe nuk ka vend kontrollimi i tel apo provokimet. Une keshtu e shikoj. Nese do shkonte puna qe une do dyshoja ose nuk kam besim te partneri pse jam me te?
HAhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahajjahahjaahhahahahahahahhahahahahahahahahaha sa kam qesh ???

Shtylla e lidhjes eshte besimi!
Shiko keto, pasw i insta, fb e budalliqe te tjera, jane lojera femijesh per mendimin tim. Gjera qe bejne 16 vjecaret e sotem, sepse ata ate kuptojne lidhje, te ndajne pasw me njeri tjetrin dhe jane te lidhur.
Ne po flasim per lidhje te rriturish, qe nuk ka vend kontrollimi i tel apo provokimet. Une keshtu e shikoj. Nese do shkonte puna qe une do dyshoja ose nuk kam besim te partneri pse jam me te?
Ke fol te verteten?

Un e kam besdi ne fakt.
Por motrave ja lej
Ene forumin vec un e kam paswordin e temit?jo per gjo po as e maj men
Se iher me me ik
Nuk hy mo

Back
Lartë