• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

a jeni felliq ndonjehere nga ndonje???

Kam qen iher ne plazh me qenin, dhe isha ul ne ron me qenin duke nejt, dhe me shpetoi nji kapsoll i vogel ? dhe ngaqe me erdhi zor ja ngeca qenit he me lali thash sman skep fare ?

Kam qen iher ne plazh me qenin, dhe isha ul ne ron me qenin duke nejt, dhe me shpetoi nji kapsoll i vogel ? dhe ngaqe me erdhi zor ja ngeca qenit he me lali thash sman skep fare ?
hahahahahahahahahahahahahahahahh mir qe nuk ka goje qeni me fol se te lidh felliq hahahaha

???? sa kam qesh ?
kam qene nje her un se me kujtove plazhi ne durres ene se di me zunu me bark po e ke iden kur shkon ne banjo e plazhi e kujton se je vetem aty eleshon vetem pa limit ene mo si mitroloz me zinxhir e kur del sheh qe pas dere ke nja 10 veta tu prit ne radhe nje gje nuk kuptova pse nuk hyni asnje me tualet ne at cast po iken u shperndan???????

Back
Lartë